Engasjer deg i YouTube Bidragsyter-programmet

YouTube har utviklet et program spesielt for å anerkjenne og støtte det internasjonale fellesskapet av bidragsytere.

Disse engasjerte brukerne bidrar til å skape en best mulig YouTube-opplevelse for alle ved å

• svare på tusenvis av spørsmål i hjelpeforumet til YouTube (tilgjengelig på engelsk, fransk, japansk, portugisisk, russisk, spansk og tysk)
  • samhandle med andre YouTube Music-abonnenter og hjelpe til med å svare på spørsmål i YouTube Music-brukerforumet vårt (tilgjengelig på engelsk)
  • lage videoer for å vise abonnenter og skapere hvordan de får mest mulig ut av YouTube (tilgjengelig på fransk, japansk, portugisisk, russisk, spansk og tysk).

Bli med i YouTube Bidragsyter-programmet

Ved å bli med i YouTube Bidragsyter-programmet kan du hjelpe oss med å gjøre YouTube til en enda bedre plattform der brukerne kan dele, se på og engasjere seg i videoer hver eneste dag. Du kan også få tilgang til eksklusive seminarer, samhandle med YouTube-teamet og få en forhåndskikk på nye produkter og funksjoner. YouTube Bidragsyter-programmet er en del av programmet for Google-produkteksperter.

For å bli YouTube-bidragsyter og delta i programmet må du godta og overholde reglene for YouTube Bidragsyter-programmet. Merk at programmet foreløpig er i betaversjon og kan bli endret. Vi gleder oss til å gjøre programmet enda bedre i tiden fremover. Har du lyst til å bli med? Registrer deg her.