Anmod om manuel gennemgang af videoer, der markeret som "Ikke egnet til de fleste annoncører"

Hvis indholdet af en video, du har uploadet, er blevet identificeret som ikke egnet til annoncører, vil du se et gult dollartegn, eller , ud for videoen. Du får også en mail på den mailadresse, der er tilknyttet din YouTube-konto.

En video bliver markeret som "Ikke egnet til de fleste annoncører" i Videoadministrator, hvis:

• Vores automatiserede systemer mener, ​​at dit indhold ikke er egnet til alle brands.
    • Bemærk! Hvis du mener, at vores systemer har begået en fejl, kan du anmode om manuel gennemgang. Dit indhold bliver sendt til en ekspert, og vedkommendes beslutning hjælper vores systemer til at blive klogere med tiden. Det hjælper ikke at slette videoen og uploade den igen. Videoer kan kun indsendes til gennemgang én gang, og vores afgørelse kan ikke ændres.
  • Vores eksperter har bekræftet, at din video ikke overholder vores retningslinjer for annoncørvenligt indhold.

Sådan tjekker du status for indtægtsgenerering og gennemgang

Hvis din video er markeret som "Ikke egnet til de fleste annoncører", og du mener, ​​at vi har taget fejl, kan du anmode om en manuel gennemgang.

• Hvis du har mere end 10.000 abonnenter: Vi gennemgår din skjulte video uanset visningsantal.
  • Hvis du har færre end 10.000 abonnenter: Din video skal have haft mindst 1.000 visninger i løbet af de seneste 7 dage, før vores eksperter kan gennemgå den. Det betyder, at du måske skal offentliggøre videoen og få visninger, før vi kan gennemgå den.

Vi bruger denne fremgangsmåde, fordi vi vil sikre, at videoer fra kanaler, der kunne få tidlig indtægtsgenererende trafik, ikke bliver fanget i en lang kø bag videoer, der får meget lidt eller ingen trafik, og som har en begrænset indtjening.

Tjek videoens status for indtægtsgenerering

Hvis du vil tjekke videoens status for indtægtsgenerering, før du offentliggør den, kan du uploade den som skjult. En videos klassificering kan ændre sig i de første 24-48 timer efter upload. Den stabiliserer sig generelt efter 48 timer, men husk på, at den kan ændre sig igen, baseret på hvordan seerne interagerer med din video.

Sådan anvendes status for indtægtsgenerering

I løbet af de første par timer, efter at en video er blevet uploadet, bruger vi maskinlæring til at afgøre, om videoen overholder vores retningslinjer for annoncørvenligt indhold. Dette gælder også for planlagte livestreams, hvor vores systemer kigger på titlen, beskrivelsen, miniaturebilledet og tags, inden der streames live.

Vi ved, at vores system ikke altid rammer plet, så hvis du ser et gult ikon i Videoadministrator og mener, at vores automatiserede systemer har lavet en fejl, kan du anmode om en manuel gennemgang. Sådanne gennemgange vil hjælpe vores systemer med løbende at blive bedre.

Hvis du er i tvivl om, hvorfor din video har det gule ikon, kan du læse retningslinjerne for annoncørvenligt indhold, der ikke kun er rettet mod indholdet af videoen, men også titlen, beskrivelsen, miniaturebilledet og tags. Derudover har videoer uden indhold, titel eller metadata sandsynligvis ikke nok kontekst til, at vores systemer kan afgøre, om indholdet egner sig til alle annoncører. I så fald bliver videoens status måske vist med et gult ikon.

Sådan anmoder du om manuel gennemgang

Hvis du mener, at din video er egnet til alle brands, kan du anmode om en manuel gennemgang. Vi modtager mange anmodninger om at tjene penge på videoer hver dag, og vi gennemgår disse anmodninger så hurtigt som muligt. Følg denne vejledning for at appellere:

1. Log ind på YouTube, og gå til videoen i Videoadministrator.
  2. Sørg for, at dit indhold overholder retningslinjerne for annoncørvenligt indhold. Husk, at annoncører kan vælge, hvor de vil vise deres annoncer.
  3. Klik på Anmod om gennemgang, og følg vejledningen på skærmen. Du får kun vist denne mulighed, hvis din video er kvalificeret til appel. Når du har indsendt appellen, bliver teksten ud for videoen i Videoadministrator opdateret med din gennemgangs status.

Du kan se de videoer, der ikke er egnet til alle annoncører, ved at klikke på rullemenuen ud for Visning øverst til højre og derefter vælge Begrænsede eller ingen annoncer.

Hvordan fungerer processen for appeller?

Når du anmoder om en manuel gennemgang (f.eks. appellerer den aktuelle status for indtægtsgenerering), bliver videoen gennemgået af en ekspert, der bruger tid på at se videoen og evaluere dens indhold, titel og metadata i henhold til vores retningslinjer for annoncørvenligt indhold.

Husk på, at videoens ikonstatus kan ændres, selv efter at din video er sendt til gennemgang. Vores systemer fortsætter med at udføre deres scanninger, indtil gennemgangen er afsluttet. Når der er truffet endelig afgørelse om din gennemgang, får du en opdatering via mail.

Få flere oplysninger om indtægtsikonets skift mellem grøn og gul.

Hvor lang tid tager gennemgangen?

Vi ved, at disse gennemgange er vigtige for dig og din indtjening, så vi bestræber os på at gennemgå så mange videoer så hurtigt og omhyggeligt som overhovedet muligt. Da vi er en platform med flere hundrede millioner videoer, er vi nødt til at angive parametre for, hvilke videoer der gennemgås først, for at sikre, at vi gennemgår de videoer, der får en betydelig mængde trafik.