Anmod om manuel gennemgang af videoer, der er markeret som "Ikke egnet til de fleste annoncører"

Hvis din video ikke er egnet til de fleste annoncører, vises der et gult dollartegn ud for den: . Denne artikel forklarer, hvordan videoer bliver markeret som "begrænsede", og hvordan du anmoder om en ny gennemgang.

En video bliver markeret som "Ikke egnet til de fleste annoncører", hvis:

Sådan anvendes status for indtægtsgenerering

Under uploadprocessen bruger vi maskinlæring til at finde ud af, om en video lever op til vores retningslinjer for annoncørvenligt indhold. Vi tjekker også planlagte livestreams. Før streamen går live, ser vores systemer på titel, beskrivelse, miniaturebillede og tags.

Hvis du er i tvivl om, hvorfor din video har det gule ikon, kan du gennemgå vores retningslinjer for annoncørvenligt indhold. Sørg for at gennemgå videoens titel, beskrivelse, miniaturebillede og tags. Videoer uden titel eller metadata giver muligvis ikke nok kontekst til, at vores systemer kan afgøre, om indholdet egner sig til alle annoncører.

Hvornår kan du anmode om en gennemgang?

Tjek, om din video lever op til de kriterier, der fremgår af vores retningslinjer for annoncørvenligt indhold. Hvis din video opfylder alle kriterierne for "Dette indhold kan generere annonceindtægt", skal du anmode om en gennemgang. Få flere oplysninger om, hvordan gennemgang af indtægtsgenerering fungerer.

Appellér en begrænsning af annonceegnethed

Vi ved, at vores systemer ikke altid rammer plet. Hvis du får et gult ikon og mener, at vores systemer har begået en fejl, kan du anmode om en manuel gennemgang. Dit indhold bliver sendt til en ekspert, og vedkommendes beslutning hjælper vores systemer til at blive klogere med tiden.

Bemærk! Det hjælper ikke at slette og uploade en video igen

Sådan indsender du en appel:

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Klik på Indhold i venstre menu.
  3. Gå til den video, du vil appellere.
  4. Hold markøren over Annonceegnethed ud for videoen i kolonnen Begrænsninger.
  5. Klik på ANMOD OM GENNEMGANG. Følg vejledningen på skærmen.

Bemærk! Du kan kun appellere, hvis din video er kvalificeret. Når du har indsendt en appel, opdateres teksten ud for videoen med din appelstatus.

Anmod om en ekstra gennemgang vedrørende begrænsning af annonceegnethed

Din video kan være kvalificeret til én ekstra gennemgang af en menneskelig kontrollant. Du kan bruge denne vejledning til at finde ud af, om din video er kvalificeret.

Tjek, om du er kvalificeret til yderligere gennemgang

Sådan fungerer appelprocessen

Når du anmoder om en manuel gennemgang, ser en ekspert videoen. Eksperten bruger tid på at se videoen og gennemgå dens indhold, titel og metadata i henhold til vores retningslinjer for annoncørvenligt indhold. Få flere oplysninger om, hvordan gennemgang af indtægtsgenerering fungerer.

Når der er truffet en endelig afgørelse om din video, får du en opdatering via mail.

Bemærk! Husk, at videoens ikonstatus kan ændres, når du har indsendt din video til gennemgang. Vores systemer fortsætter med at udføre deres scanninger, indtil gennemgangen er afsluttet.

Hvor lang tid tager gennemgangen?

Vi ved, at disse gennemgange er vigtige for dig og din indtægt. Manuelle gennemgange kan tage op til 7 dage. Når en gennemgang er færdig, får du en mail med afgørelsen om indtægtsgenerering. Efter den ekstra gennemgang er anmelderens beslutning endelig, og videoens status for indtægtsgenerering bliver ikke ændret.

Hjælp med at forhindre begrænsninger for fremtidig annonceegnethed

Hvis du vil være med til at forhindre fremtidige begrænsninger, kan du bruge værktøjet til selvklassificering under uploadprocessen. Få flere oplysninger om siden "Tjek" i vores oversigt over selvklassificering på YouTube.
Bemærk! Resultaterne af tjekkene for ophavsret og annonceegnethed er ikke endelige. Fremtidige manuelle Content ID-krav, strafklip for at krænke ophavsretten og ændringer i dine videoindstillinger kan f.eks. påvirke din video. Hvis du ændrer din videos metadata, efter du har udgivet den, og videoen ikke længere er egnet til annoncer, kan du muligvis se nye begrænsninger for indtægtsgenerering på din videoliste.