YouTube on TV ‑suositusten parantaminen

Toimintasi YouTubessa vaikuttaa kotisivullasi näkyviin suosituksiin. Jos haluat saada parempia suosituksia, voit aloittaa puhtaalta pöydältä tyhjentämällä katselu- ja hakuhistoriasi.

Ennen aloittamista

Kirjautunut sisään

Kun olet kirjautuneena YouTubeen, historia-asetuksesi ovat samat kaikilla niillä laitteilla, joilla on kirjauduttu tälle tilille. YouTube on TV ‑asetuksia käytetään myös YouTubessa kaikilla laitteillasi. Kirjautumisesi miltä tahansa laitteelta vaikuttaa suosituksiisi.

Kirjautunut ulos

Kun et ole kirjautuneena sisään YouTubeen, YouTube on TV ‑asetuksesi ja hakuhistoriasi ovat laitekohtaisia. Tällöin suosituksissa voidaan näyttää laitteella katsottua sisältöä. Tällaista sisältöä voi katsoa kuka tahansa laitteen käyttäjä ilman tilille kirjautumista.

Jos suositukset eivät ole sinusta kiinnostavia, voit tyhjentää haku- ja katseluhistoriasi. Jos haluat katsoa omaa historiaasi, valitse vasemmasta valikosta Historia .

Jos katsot usein videoita uudelleen katseluhistorian kautta, löydät ne jatkossa nopeammin, jos lisäät videot soittolistaan tai Katso myöhemmin ‑luetteloon.

1. Kilkkaa vasemmasta valikosta Historia .
  2. Jos haluat tyhjentää koko katseluhistorian, klikkaa oikealta Tyhjennä koko katseluhistoria .
  3. Jos haluat poistaa yksittäisen videon katseluhistoriasta, klikkaa videon vierestä Poista katseluhistoriasta .

YouTube on TV ‑hakuhistorian tyhjentäminen

1. Valitse Asetukset .
  2. Napauta HISTORIA JA TIETOSUOJA > Tyhjennä katseluhistoria.
  3. Napauta TYHJENNÄ HAKUHISTORIA.

Haku- tai katseluhistorian tallentamisen keskeyttäminen

Voit keskeyttää haku- tai katseluhistorian tallentamisen avaamalla YouTuben tietokoneella tai mobiililaitteella ja seuraamalla näitä ohjeita: