Kontakta YouTubes support för betalprodukter

Få support

Om du vill kontakta supporten eller begära en återbetalning väljer du önskat språk i tabellen nedan. Vi rekommenderar att du följer felsökningsstegen för att själv diagnostisera och åtgärda problemet.

Språk Öppettider
Engelska dygnet runt, alla dagar i veckan
Spanska (Spanien) kl. 11.00–3.00 (GMT), alla dagar i veckan
Spanska (Latinamerika) kl. 11.00–3.00 (GMT), alla dagar i veckan
Italienska kl. 9.00–18.00 (GMT), mån–fre
Ryska kl. 11.00–20.00 (GMT), mån–fre
Turkiska (Turkiet) kl. 07.00–16.00 (GMT), mån–fre
Franska (Kanada) kl. 14.00–22.00 (GMT), mån–fre
Franska (Frankrike) kl. 9.00–17.00 (GMT), alla dagar i veckan
Tyska kl. 9.00–17.00 (GMT), alla dagar i veckan
Portugisiska (Portugal) kl. 11.00–2.00 (GMT), alla dagar i veckan
Portugisiska (Brasilien) kl. 8.00–23.00 (BRT), alla dagar i veckan
Japanska kl. 9.00–18.00 (japansk tid), mån–fre
Koreanska kl. 9.00–20.00 (KST), alla dagar i veckan

Om du har köpt ett medlemskap eller andra digitala varor på YouTube kan du kontakta supporten för att få hjälp. Om du vill kontakta YouTubes support måste du vara inloggad på det konto du använde när du gjorde köpet.

Om du får YouTube Premium via en prenumeration på Pixel Pass kan du läsa mer om hur du hanterar ditt konto här.