Få brukerstøtte for betalte YouTube-produkter

Har du spørsmål om et kjøp du har gjort på YouTube?

Hvis du har kjøpt noe på YouTube eller har et aktivt betalt abonnement, kan du kontakte oss for å få brukerstøtte for kjøp eller abonnementer. Slik finner du brukerstøttealternativene dine:

1. Logg på: Sørg for at du er logget på kontoen du brukte til kjøpet du trenger hjelp med.

Tips: Du kan sjekke hvilken konto du er logget på, ved å velge profilbildet ditt øverst på denne brukerstøttesiden. Du finner kjøps- og abonnementsinformasjon for kontoen du er logget på, ved å gå til youtube.com/purchases.

2. Kontakt oss: Hvis du er logget på en konto som er kvalifisert for brukerstøtte, ser du et Kontakt oss-alternativ nederst på denne brukerstøttesiden. Velg Kontakt oss, og følg veiledningen.

Merk:
  • Hvis du ikke ser Kontakt oss-alternativet og ønsker å be om refusjon for en uautorisert belastning eller en belastning du ikke kjenner igjen, kan du følge trinnene i denne artikkelen for å få brukerstøtte.
  • Hvis du ønsker å be om refusjon av en annen grunn og har transaksjons-ID-en for det aktuelle kjøpet, kan du sende inn forespørselen via dette skjemaet.
  • Ikke alle betalinger for YouTube-tjenester og -abonnementer kan refunderes. Før du sender inn forespørselen, bør du lese refusjonsretningslinjene våre for å være sikker på at kjøpet ditt kvalifiserer for refusjon.

Hvis du trenger mer brukerstøtte, finner du oss på kanalene for YouTube-hjelp i sosiale medier: