Support voor betaalde YouTube-producten

Heb je een vraag over een aankoop die je op YouTube hebt gedaan?

Als je op YouTube een aankoop hebt gedaan of een actief betalend lid bent, kun je contact met ons opnemen voor support bij aankopen of lidmaatschappen. Zo vraag je support aan:

1. Inloggen: Zorg dat je bent ingelogd op het account waarmee je de aankoop hebt gedaan.
    Tip: Selecteer je profielfoto  om te zien op welk account je nu bent ingelogd. De aankopen en lidmaatschapsinformatie die bij dit account horen, vind je op youtube.com/purchases.
  2. Contact opnemen: Als je bent ingelogd op een account dat in aanmerking komt voor support, zie je onderaan deze Helpcentrum-pagina de optie Neem contact met ons op. Selecteer Neem contact met ons op en volg de instructies.

Als het volgende geldt voor content of functies die horen bij je YouTube-aankoop of betaalde lidmaatschap:

• Bevat fouten
  • Is niet beschikbaar
  • Werkt niet naar behoren

Dan kom je mogelijk in aanmerking voor een terugbetaling.

Zo vraag je een terugbetaling aan:

• YouTube Premium of Music:

TERUGBETALING AANVRAGEN

Als je op je iPhone of iPad een aankoop hebt gedaan of als je je via iTunes hebt aangemeld voor een betaald YouTube-lidmaatschap, neem je contact op met het supportteam van Apple om een terugbetaling aan te vragen. Hierop is het teruggavebeleid van Apple van toepassing.

Opmerkingen
  • Als je een terugbetaling van een niet-goedgekeurde of onbekende transactie wilt aanvragen, maar de optie Neem contact met ons op niet ziet, volg je de stappen in dit artikel voor support.
  • Niet alle betalingen voor YouTube-services en -lidmaatschappen kunnen worden terugbetaald. Lees eerst ons teruggavebeleid om te checken of je aankoop in aanmerking komt voor een terugbetaling.
Voor extra support kun je contact met ons opnemen via onze YouTube Help-kanalen op social media: