Contact opnemen met YouTube-support voor betaalde producten

Support krijgen

Selecteer de gewenste taal in de onderstaande tabel om contact op te nemen met support of om een terugbetaling aan te vragen. We raden je aan deze stappen voor probleemoplossing uit te voeren om je probleem zelf te analyseren en op te lossen.

Taal Openingstijden
Engels 24 uur per dag, 7 dagen per week
Spaans (Spanje) 11:00 tot 15:00 uur (GMT), 7 dagen per week
Spaans (Latijns-Amerika) 11:00 tot 15:00 uur (GMT), 7 dagen per week
Italiaans 09:00 tot 18:00 uur (GMT), ma-vr
Russisch 11:00 tot 20:00 uur (GMT), ma-vr
Turks (Turkije) 7:00 tot 16:00 uur (GMT), ma-vr
Frans (Canada) 14:00 tot 22:00 uur (GMT), ma-vr
Frans (Frankrijk) 09:00 tot 17:00 uur (GMT), 7 dagen per week
Duits 09:00 tot 17:00 uur (GMT), 7 dagen per week
Portugees (Portugal) 11:00 tot 14:00 uur (GMT), 7 dagen per week
Portugees (Brazilië) 08:00 tot 23:00 uur (BRT), 7 dagen per week
Japans 09:00 tot 18:00 uur (JST), ma-vr
Koreaans 09:00 tot 20:00 uur (KST), 7 dagen per week

Als je een lidmaatschap of andere digitale artikelen op YouTube hebt gekocht, kun je voor hulp contact opnemen met support. Zorg dat je bent ingelogd op het account waarmee je de aankoop hebt gedaan als je contact wilt opnemen met het supportteam van YouTube.

Als je YouTube Premium hebt via een abonnement op Pixel Pass, vind je hier meer informatie over hoe je je account beheert.