Kontakt YouTube Support for hjælp til betalingsprodukter

Få support

Vælg dit foretrukne sprog i tabellen nedenfor, hvis du vil kontakte support eller anmode om refusion. Vi anbefaler, at du følger denne vejledning til fejlfinding for selv at finde og løse problemet.

Sprog Supportkanaler Åbningstider
Arabisk Mail 05.00-14.00 GMT, man-fre
Tysk Telefon, chat, mail 09.00-11.00 GMT, alle ugens 7 dage
Engelsk Telefon, chat, mail Døgnet rundt alle ugens 7 dage
Spansk (Spanien) Telefon, chat, mail 11.00-03.00 GMT, alle ugens 7 dage
Spansk (Latinamerika) Telefon, chat, mail 11.00-03.00 GMT, alle ugens 7 dage
Fransk (Canada) Telefon, chat, mail 14.00-22.00 GMT, man-fre
Fransk (Frankrig) Telefon, chat, mail 09.00-17.00 GMT, alle ugens 7 dage
Indonesisk Mail 08.00-17.00 WIB, man-fre
Italiensk Chat og mail 09.00-18.00 GMT, man-fre
Japansk Telefon, chat, mail 9.00-18.00 JST, man-fre
Koreansk Telefon, chat, mail 09.00-20.00 KST, alle ugens 7 dage
Portugisisk (Portugal) Telefon, chat, mail 11.00-02.00 GMT, alle ugens 7 dage
Portugisisk (Brasilien) Telefon, chat, mail 08.00-23.00 BRT, alle ugens 7 dage
Russisk Chat og mail 11.00-20.00 GMT, man-fre
Svensk Telefon, chat, mail 09.00-17.00 GMT, alle ugens 7 dage
Thai Mail 08.00-17.00 ICT
Tyrkisk (Tyrkiet) Mail og telefon 07.00-16.00 GMT, man-fre
Bemærk! Start- og sluttider for chat kan ændres med op til en time på grund af sommertid. En gang imellem kan chatten være utilgængelig på grund af høj aktivitet. Hvis vi har meget travlt, vil knappen Start chat blive grå. Du kan blive ved med at opdatere siden, indtil startknappen er blå.

Hvis du har købt et medlemskab eller andre digitale varer på YouTube, kan du kontakte support for at få hjælp. Hvis du vil kontakte YouTube-support, skal du sørge for, at du er logget ind på den konto, som du brugte til at foretage et køb.

Bemærk! Hvis du har YouTube Premium via et abonnement på Pixel Pass, kan du få flere oplysninger om, hvordan du administrerer din konto.