Obtenir assistència per a les compres i les subscripcions de pagament a YouTube

Tens cap pregunta sobre YouTube o YouTube Music? Necessites ajuda amb una compra de YouTube?

Pots contactar l'equip d'assistència en qualsevol moment per obtenir ajuda sobre aquests serveis:

• YouTube Premium
  • YouTube Music Premium
  • Super Chat, abonaments a canals i altres compres
  • Compres de pel·lícules i programes de televisió

Per contactar amb nosaltres, tens diverses opcions.

Contactar amb l'equip d'assistència

Aplicació YouTube per a mòbils

1. Selecciona la teva foto de perfil a l'aplicació YouTube per a mòbils.
  2. Selecciona Ajuda i suggeriments.

YouTube.com

1. Ves a la secció Subscripcions de pagament de YouTube.com.
  2. En aquesta pàgina, fes clic a la teva foto de perfil.
  3. Selecciona Ajuda.
  4. Selecciona Necessites més ajuda?

YouTube Music

1. Selecciona la teva foto de perfil a l'aplicació YouTube Music per a mòbils o a music.youtube.com.
  2. Selecciona Ajuda i suggeriments.

Connectar amb la comunitat de YouTube Help

Consulta els nostres canals socials de YouTube per obtenir més ajuda:

Els nostres equips d'atenció al client et poden ajudar en els idiomes següents:
EnglishEspañolFrançaisItalianoPortuguês日本語한국인русский

Si no parles cap d'aquests idiomes, pots demanar un reembossament mitjançant aquest formulari. La sol·licitud es processarà en un termini de 24 hores.