Contactar amb l'equip d'assistència de YouTube per qüestions relacionades amb productes de pagament

Obtenir assistència

Per contactar amb el servei d'assistència o sol·licitar un reembossament, selecciona l'idioma que prefereixis a la taula de sota. Et recomanem que segueixis aquests passos de resolució de problemes per autodiagnosticar i corregir el problema.

Idioma Horari
Anglès 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana
Hindi De 9:00 a 18:00 IST, de dilluns a divendres
Espanyol (Espanya) D'11:00 a 3:00 GMT, els 7 dies de la setmana
Espanyol (Amèrica Llatina) D'11:00 a 3:00 GMT, els 7 dies de la setmana
Italià De 9:00 a 18:00 GMT, de dilluns a divendres
Rus De 9:00 a 18:00 GMT, els 7 dies de la setmana
Francès De 9:00 a 17:00 GMT, els 7 dies de la setmana
Alemany De 9:00 a 17:00 GMT, els 7 dies de la setmana
Portuguès (Portugal) D'11:00 a 2:00 GMT, els 7 dies de la setmana
Portuguès (Brasil) De 8:00 a 23:00 BRT, els 7 dies de la setmana
Japonès De 9:00 a 18:00 JST, de dilluns a divendres
Coreà De 9:00 a 20:00 KST, els 7 dies de la setmana
Si has comprat una subscripció o altres productes digitals a YouTube, pots contactar amb l'equip d'assistència de YouTube per obtenir ajuda. Per fer-ho, assegura't que hagis iniciat la sessió al compte amb què has fet la compra.
Si reps YouTube Premium a través d'una subscripció a Pixel Pass, obtén més informació sobre com pots gestionar el teu compte.