Titta på videor i iOS utan internetanslutning

Om du förlorar internetanslutningen när du använder YouTube-appen på en iPhone eller iPad får du ett felmeddelande i videospelaren. Du kanske också får ett felmeddelande på någon av flikarna Hem, Populärt, Prenumerationer eller Ditt YouTube.

Fortsätta använda appen

1. Kontrollera att du är ansluten till internet.
  2. Om du inte är ansluten via wifi:
    • Öppna appen Inställningar på enheten.
    • Kontrollera att Mobildata är aktiverat för YouTube.
    • Starta om nätverksanslutningen genom att stänga av anslutningen och sätta på den igen.
  3. Öppna YouTube-appen och svep nedåt för att uppdatera.
  4. Starta om appen om det behövs.

Titta offline med YouTube Premium

Om du är inloggad på ditt YouTube Premium-konto på en mobil enhet kan du titta på videor som du har laddat ned tidigare. Du hittar de här videorna på fliken Ditt YouTube. Vissa funktioner, som att kommentera och gilla, kan du bara använda när enheten är online.

Ladda ned videor och titta offline i utvalda länder

På vissa platser går det att ladda ned vissa videor i YouTubes mobilapp och spela upp dem offline. Det går att titta på dessa videor när anslutningen är dålig eller obefintlig. Du hittar de här videorna på fliken Ditt YouTube.

Du måste vara inloggad för att kunna använda nedladdningsfunktionen. Vissa funktioner kan bara användas när enheten är online.

Du kan spela upp nedladdade videor offline i upp till 48 timmar. Sedan måste du ansluta enheten till ett mobil- eller wifi-nätverk var 48:e timme så att appen kan kontrollera tillgängligheten och om videon har ändrats.

Obs! I vissa länder/regioner går det att spela upp videor som inte är musik i upp till 29 dagar utan att du behöver ansluta till internet. Därefter måste du ansluta till internet minst en gång var 29:e dag.

Här kan du ladda ned innehåll

A
Afghanistan
Algeriet
Angola
Antarktis
Armenien
Azerbajdzjan
B
Bangladesh
Benin
Bhutan
Botswana
Bouvetön
Brittiska territoriet i Indiska oceanen
Brunei Darussalam
Burkina Faso
Burundi
C
Centralafrikanska republiken
Cooköarna
D
Djibouti
E
Egypten
Ekvatorialguinea
Elfenbenskusten Eritrea
Etiopien
F
Fiji
Filippinerna
Franska Guyana
Franska Polynesien
G
Gabon
Gambia
Georgien
Ghana
Grenada
Guinea
Guinea-Bissau
I
Indien
Indonesien
Irak
Iran
J
Jemen Jordanien
K
Kambodja
Kamerun
Kap Verde
Kenya
Kiribati
Kirgizistan Komorerna
Kongo (Brazzaville)
Demokratiska republiken Kongo (Kinshasa)
L
Demokratiska folkrepubliken Laos
Lesotho
Libanon
Liberia
Libyen
M
Macao
Madagaskar
Malawi
Malaysia
Maldiverna
Mali
Marocko
Marshallöarna
Mauretanien
Mauritius
Mayotte
Mikronesiska federationen
Moçambique
Moldavien
Mongoliet
Myanmar
N
Namibia
Nauru
Nepal
Niger
Nigeria
Nordmarianerna
Nya Kaledonien
O
P
Pakistan
Palau
Palestina
Papua Nya Guinea
Q
R
Réunion
Rwanda
S
Saint-Pierre-et-Miquelon
Salomonöarna
Samoa
Sankt Helena
São Tomé och Príncipe
Senegal
Seychellerna
Sierra Leone
Somalia
Sri Lanka
Sudan
Svalbard och Jan Mayen
Swaziland Sydafrika
Sydsudan
T
Tadzjikistan
Tanzania
Tchad
Thailand
Togo
Tonga
Tunisien
Turkmenistan
Tuvalu
U
Uganda
Uzbekistan
V
Vanuatu
Vietnam Västsahara
W
Western Sahara
Y
Yemen
Z
Zambia
Zimbabwe