Se videoer på iOS uten internett

Hvis du mister internettilkoblingen mens du bruker YouTube-appen på iPhone eller iPad, ser du en feilmelding i videospilleren. Du kan også se en feilmelding på Startside-, På vei opp-, Abonnementer- eller Du-fanen.

Slik fortsetter du å bruke appen

1. Sørg for at du er koblet til internett.
  2. Gjør dette hvis du ikke er koblet til via wifi:
    • Gå til Innstillinger-appen på enheten din.
    • Sjekk at mobildata er slått på for YouTube.
    • Prøv å koble til nettverket på nytt ved å slå tilkoblingen av og på igjen.
  3. Åpne YouTube-appen, og sveip ned for å laste inn skjermen på nytt.
  4. Start appen på nytt om nødvendig.

Se uten nett med YouTube Premium

Hvis du er logget på YouTube Premium-kontoen din på mobilenheten, kan du se på videoer du har lastet ned fra før. Du finner disse videoene på Du-fanen. Noen handlinger, som å kommentere og like, er bare tilgjengelige når enheten er koblet til internett.

Last ned videoer du vil se uten nett, i utvalgte land

Noen steder kan du laste ned utvalgte videoer i YouTube-mobilappen, slik at du kan se dem uten nett. Du kan spille av disse videoene når du ikke er på nettet, eller når du har dårlig internettilkobling. Du finner disse videoene på Du-fanen.

Du må være logget på for å bruke nedlastingsfunksjonen. Noen funksjoner, som å kommentere og like, er bare tilgjengelige når enheten din er koblet til internett.

Nedlastede videoer kan spilles av uten nett i opptil 48 timer. Deretter må du koble enheten til et mobil- eller Wi-Fi-nettverk hver 48. time, slik at appen kan se etter endringer i videoen eller hvorvidt den er tilgjengelig.

Merk: I noen land og områder kan innhold som ikke er musikk, spilles av i opptil 29 dager uten internettilkobling. Du må koble enheten til internett minst én gang hver 29. dag etter dette.

Steder der nedlasting er tilgjengelig

A
Afghanistan
Algerie
Angola
Antarktis
Armenia
Aserbajdsjan
B
Bangladesh
Benin
Bhutan
Botswana
Bouvetøya
Brunei Darussalam
Burkina Faso
Burundi
C
Cookøyene
D
Den sentralafrikanske republikk<br> Det britiske territoriet i Indiahavet<br> Djibouti
E
Egypt
Ekvatorial-Guinea
Elfenbenskysten
Eritrea
Eswatini
Etiopia
F
Fiji
Filippinene
Fransk Guyana
Fransk Polynesia
G
Gabon
Gambia
Georgia
Ghana
Grenada
Guinea
Guinea-Bissau
I
India
Indonesia
Irak
Iran
J
Jemen<br> Jordan
K
Kambodsja
Kamerun
Kapp Verde
Kenya
Kirgisistan
Kiribati
Komorene
Kongo, Den demokratiske republikken
Kongo, Republikken
L
Laos
Lesotho
Libanon
Liberia
Libya
M
Macao
Madagaskar
Malawi
Malaysia
Maldivene
Mali
Marokko
Marshalløyene
Mauritania
Mauritius
Mayotte
Mikronesia
Moldova
Mongolia
Mosambik
Myanmar
N
Namibia
Nauru
Nepal
Niger
Nigeria
Nord-Marianene
Ny-Caledonia
O
P
Pakistan
Palau
Palestina
Papua Ny-Guinea
Q
R
Réunion
Rwanda
S
Saint-Pierre-et-Miquelon
Salomonøyene
Samoa
Sankt Helena
São Tomé og Príncipe
Senegal
Seychellene
Sierra Leone
Somalia
Sri Lanka
Sudan
Svalbard og Jan Mayen
Sør-Afrika
Sør-Sudan
T
Tadsjikistan
Tanzania
Thailand
Togo
Tonga
Tsjad
Tunisia
Turkmenistan
Tuvalu
U
Uganda
Usbekistan
V
Vanuatu
Vest-Sahara
Vietnam
W
Western Sahara
Y
Yemen
Z
Zambia
Zimbabwe