Video's op iOS bekijken zonder internet

Als je internetverbinding wegvalt terwijl je de YouTube-app op iOS gebruikt, wordt er mogelijk een foutmelding weergegeven in de videospeler of op het tabblad Home, Trending, Abonnementen of Bibliotheek.

De app weer gebruiken

1. Controleer of je verbinding hebt met internet.
  2. Als je geen wifi-verbinding hebt:
    • Ga naar de app Instellingen op je apparaat.
    • Controleer of mobiele data ingeschakeld is voor YouTube.
    • Probeer je netwerkverbinding uit te schakelen en weer in te schakelen.
  3. Sleep in de YouTube-app naar beneden om het scherm te vernieuwen.
  4. Sluit de app en open deze opnieuw, mocht dit nodig zijn.

Video's downloaden en offline bekijken met YouTube Premium

Als je op een mobiel apparaat ingelogd bent op je YouTube Premium-account, kun je video's bekijken die je eerder hebt gedownload. Je vindt deze video's op het tabblad Bibliotheek. Sommige acties, zoals reacties en likes, zijn alleen beschikbaar als je apparaat online is.

Video's downloaden en offline bekijken in bepaalde landen

Op sommige locaties kun je bepaalde video's in de YouTube-app voor mobiel downloaden. Vervolgens kun je ze offline afspelen als je een slechte verbinding of geen verbinding hebt. Je vindt deze video's op het tabblad Bibliotheek.

Je moet ingelogd zijn om de downloadfunctie te gebruiken. Sommige functies, zoals reacties en likes, zijn alleen beschikbaar als je apparaat online is.

Gedownloade video's kunnen maximaal 48 uur offline worden afgespeeld. Je apparaat moet om de 48 uur opnieuw verbinding maken met een mobiel netwerk of wifi-netwerk, zodat de app kan controleren of er wijzigingen in de video zijn aangebracht en of de video nog beschikbaar is.

Opmerking: In sommige landen kunnen video's zonder muziek maximaal 29 dagen worden afgespeeld zonder internetverbinding. Daarna moet je minimaal eens per 29 dagen verbinding maken met internet.

Locaties waar de downloadfunctie beschikbaar is

A
Afghanistan
Algerije Angola Antarctica Armenië Azerbeidzjan
B
Bangladesh
Benin Bhutan Botswana Bouveteiland Brits Territorium in de Indische Oceaan Brunei Darussalam Burkina Faso Burundi
C
Cambodja
Kameroen Kaapverdië Centraal-Afrikaanse Republiek Tsjaad Comoren Congo (Brazzaville)  Congo (Kinshasa)  Cookeilanden Ivoorkust
D
Djibouti
E
Egypte
Equatorial-Guinea Eritrea Ethiopië
F
Federale Staten van Micronesia
Fiji Frans-Guyana Frans-Polynesië
G
Gabon
Gambia Georgië Ghana Grenada Guinea Guinee-Bissau
I
India
Indonesië Iran Irak
J
Jordanië
K
Kenia
Kiribati Kirgizië
L
Democratische Volksrepubliek Laos
Libanon Lesotho Liberia Libië
M
Macao
Madagascar Malawi Maleisië Maldiven Mali Marshalleilanden Mauritanië Mauritius Mayotte Moldavië Mongolië Marokko Mozambique Myanmar
N
Namibië
Nauru Nepal Nieuw-Caledonië Niger Nigeria Noordelijke Marianen
O
P
Pakistan
Palau Palestina Papoea-Nieuw-Guinea Filipijnen
Q
R
Réunion
Rwanda
S
Sint-Helena
Saint-Pierre en Miquelon Samoa Sao Tomé en Principe Senegal Seychellen Sierra Leone Salomonseilanden Somalië Zuid-Afrika Zuid-Sudan Sri Lanka Sudan Spitsbergen en Jan Mayen Swaziland
T
Tadzjikistan
Tanzania Thailand Togo Tonga Tunesië Turkmenistan Tuvalu
U
Oeganda
Oezbekistan
V
Vanuatu
Vietnam
W
Westelijke Sahara
Y
Jemen
Z
Zambia
Zimbabwe