Video's op iOS bekijken zonder internet|

Als je internetverbinding wegvalt terwijl je de YouTube-app op een iPhone of iPad gebruikt, verschijnt er een foutmelding in de videospeler. Mogelijk krijg je ook een foutmelding op het tabblad Home, Trending, Abonnementen of Jij.

De app weer gebruiken

1. Zorg dat je verbinding hebt met internet.
  2. Als je geen wifi-verbinding hebt:
    • Ga naar de Instellingen-app op je apparaat.
    • Controleer of mobiele data aangezet is voor YouTube.
    • Zet je netwerkverbinding uit en weer aan om deze opnieuw te starten.
  3. Sleep in de YouTube-app naar beneden om het scherm opnieuw te laden.
  4. Sluit de app en open deze opnieuw, mocht dit nodig zijn.

Offline kijken met YouTube Premium

Als je op een mobiel apparaat ingelogd bent op je YouTube Premium-account, kun je video's afspelen die je eerder hebt gedownload. Je vindt deze video's op het tabblad Jij. Sommige acties, zoals reacties en likes, zijn alleen beschikbaar als je online bent.

Video's downloaden en offline afspelen in bepaalde landen

Op bepaalde locaties kun je sommige video's in de mobiele YouTube-app downloaden en offline afspelen. Deze video's zijn dan beschikbaar als je geen of een slechte verbinding hebt. Je vindt deze video's op het tabblad Jij.

Je moet ingelogd zijn om de downloadfunctie te gebruiken. Sommige functies, zoals reacties en likes, zijn alleen beschikbaar als je online bent.

Gedownloade video's kunnen maximaal 48 uur offline worden afgespeeld. Je apparaat moet om de 48 uur opnieuw verbinding maken met een mobiel netwerk of wifi-netwerk, zodat de app kan controleren of de video nog beschikbaar is en of deze gewijzigd is.

Opmerking: In sommige landen en regio's kun je video's zonder muziek maximaal 29 dagen afspelen zonder internetverbinding. Daarna moet je minimaal eens per 29 dagen verbinding maken met internet.

Locaties waar de downloadfunctie beschikbaar is

A
Afghanistan
Algerije
Angola
Antarctica
Armenië
Azerbeidzjan
B
Bangladesh
Benin
Bhutan
Botswana
Bouveteiland
Brits Territorium in de Indische Oceaan
Brunei Darussalam
Burkina Faso
Burundi
C
Cambodja
Centraal-Afrikaanse Republiek
Comoren
Congo (Brazzaville)
Congo (Kinshasa)
Cookeilanden
D
Djibouti
E
Egypte
Equatorial-Guinea
Eritrea
Ethiopië
F
Federale Staten van Micronesia
Fiji
Filipijnen
Frans-Guyana
Frans-Polynesië
G
Gabon
Gambia
Georgië
Ghana
Grenada
Guinea
Guinee-Bissau
I
India
Indonesië
Iran
Irak
Ivoorkust
J
Jemen<BR> Jordanië
K
Kaapverdië
Kameroen
Kenia
Kiribati
Kirgizië
L
Democratische Volksrepubliek Laos
Libanon
Lesotho
Liberia
Libië
M
Macao
Madagascar
Malawi
Maleisië
Malediven
Mali
Marokko
Marshalleilanden
Mauritanië
Mauritius
Mayotte
Moldavië
Mongolië
Mozambique
Myanmar
N
Namibië
Nauru
Nepal
Nieuw-Caledonië
Niger
Nigeria
Noordelijke Marianen
O
P
Pakistan
Palau
Palestina
Papoea-Nieuw-Guinea
Q
R
Réunion
Rwanda
S
Sint-Helena
Saint-Pierre en Miquelon
Samoa
Sao Tomé en Principe
Senegal
Seychellen
Sierra Leone
Salomonseilanden
Somalië
Sri Lanka
Sudan
Spitsbergen en Jan Mayen
Swaziland
T
Tadzjikistan
Tanzania
Thailand
Togo
Tonga
Tsjaad
Tunesië
Turkmenistan
Tuvalu
U
Oeganda
Oezbekistan
V
Vanuatu
Vietnam
W
Westelijke Sahara
Y
Yemen
Z
Zambia
Zimbabwe
Zuid-Afrika
Zuid-Sudan