Videoiden katsominen iOS-laitteella ilman internetyhteyttä

Jos nettiyhteytesi katkeaa iOS-laitteella YouTube-sovelluksen käytön aikana, videosoittimessa tai Koti-, Nousussa-, Tilaukset- tai Kirjasto-välilehdellä voi näkyä virheviesti. Jos virhe ilmenee videon katsomisen aikana, et voi enää käyttää sovellusta, vaikka välilehdet tuntuisivat toimivan normaalisti.

Sovelluksen käytön jatkaminen

1. Tarkista että olet yhteydessä internetiin.
  2. Jos et ole yhteydessä Wi-Fi-verkkoon,
    1. avaa laitteesi Asetukset-sovellus
    2. tarkista, onko mobiilidata käytössä YouTube-sovelluksen kohdalla
    3. kokeile poistaa verkkoyhteys käytöstä ja ottaa se uudelleen käyttöön.
  3. Päivitä YouTube-sovelluksen näyttö vetämällä alaspäin.
  4. Käynnistä sovellus tarvittaessa uudelleen.

Videoiden lataaminen mobiililaitteella offline-katseluun YouTube Premiumissä

Jos olet kirjautunut sisään YouTube Premium ‑tilillesi, voit katsella aiemmin lataamiasi videoita. Nämä videot on koottu Kirjasto-välilehdelle. Joitain toimintoja, kuten kommentointia ja tykkäämistä, voi käyttää vain, kun laite on online-tilassa.

Videoiden lataaminen mobiililaitteella offline-katseluun tietyissä maissa

Youtube-mobiilisovelluksella voi tietyissä maissa ladata valittuja videoita offline-tilaan, jolloin niitä voi toistaa heikossa verkkoyhteydessä tai ilman sitä. Nämä videot on koottu Kirjasto-välilehdelle.

Sinun on kirjauduttava sisään käyttääksesi Lataa-toimintoa. Kommentointi, tykkäykset ja jotkin muut toiminnot ovat käytössä vain online-tilassa.

Ladattuja videoita voi toistaa offline-tilassa enintään 48 tunnin ajan. Tämän jälkeen laite on yhdistettävä internetiin mobiili- tai Wi-Fi-yhteyden kautta 48 tunnin välein, jotta sovellus voi tarkistaa videoon tai sen saatavuuteen tehdyt muutokset.

Huom. Joissakin maissa muuta kuin musiikkisisältöä voi toistaa jopa 29 päivän ajan ennen internetyhteyden muodostamista uudestaan. Internetyhteys tulee muodostaa vähintään kerran 29 päivän välein lataamisen jälkeen.

Lataaminen on saatavilla seuraavissa maissa:
  • Algeria
  • Egypti
  • Ghana
  • Intia
  • Indonesia
  • Jordania
  • Kenia
  • Libya
  • Malesia
  • Nigeria
  • Filippiinit
  • Etelä-Afrikka
  • Thaimaa
  • Vietnam
  • Jemen