Videoiden katselu iOS-laitteella ilman internetyhteyttä

Jos nettiyhteytesi katkeaa YouTube-sovelluksen käytön aikana iPhonella tai iPadilla, videosoittimessa näkyy virheilmoitus. Saatat nähdä virheilmoituksen myös Koti-, Nousussa-, Tilaukset- tai Sinä-välilehdellä.

Sovelluksen käytön jatkaminen

1. Varmista, että olet yhteydessä internetiin.
  2. Jos yhteyttä Wi-Fi-verkkoon ei ole muodostettu:
    • Avaa laitteesi Asetukset-sovellus.
    • Varmista, että mobiilidata on käytössä YouTube-sovelluksen kohdalla.
    • Sammuta verkkoyhteys ja käynnistä se uudelleen.
  3. Lataa YouTube-sovelluksen näyttö uudelleen vetämällä alaspäin.
  4. Käynnistä sovellus tarvittaessa uudelleen.

Offline-tilassa katselu YouTube Premiumilla

Kun olet kirjautunut YouTube Premium ‑tilille mobiililaitteella, voit katsoa aiemmin lataamiasi videoita. Nämä videot on koottu Sinä-välilehdelle. Kommentointi, tykkäykset ja jotkin muut toiminnot ovat käytettävissä vain, kun laite on yhteydessä verkkoon.

Videoiden lataus offline-tilaan tietyissä maissa

YouTube-mobiilisovelluksella voi tietyissä maissa ladata valikoituja videoita offline-tilaan. Ladattuja videoita voi katsoa silloinkin, kun internetyhteys on heikko tai sitä ei ole lainkaan. Nämä videot on koottu Sinä-välilehdelle.

Sinun on kirjauduttava sisään käyttääksesi Lataa-toimintoa. Kommentointi, tykkäykset ja jotkin muut toiminnot ovat käytössä vain online-tilassa.

Ladattuja videoita voi toistaa offline-tilassa enintään 48 tunnin ajan. Tämän jälkeen laite on yhdistettävä internetiin mobiili- tai Wi-Fi-yhteyden kautta 48 tunnin välein, jotta sovellus voi tarkastaa videoon tai sen saatavuuteen mahdollisesti tehdyt muutokset.

Huom. Joillakin alueilla muuta kuin musiikkisisältöä voi toistaa jopa 29 päivän ajan ennen uutta internetyhteyden muodostamista. Tämän jälkeen internetyhteys täytyy muodostaa uudelleen vähintään 29 päivän välein.

Lataaminen on saatavilla seuraavilla alueilla:

A
Afganistan
Algeria
Angola
Antarktis
Armenia
Azerbaidžan
B
Bangladesh
Benin
Bhutan
Botswana
Bouvet'nsaari
Brittiläinen Intian valtameren alue
Brunei
Burkina Faso
Burundi
C
Cookinsaaret
D
Djibouti
E
Egypti
Eritrea
Etelä-Afrikka
Etelä-Sudan
Etiopia
F
Fidži
Filippiinit
G
Gabon
Gambia
Georgia
Ghana
Grenada
Guinea
Guinea-Bissau H Huippuvuoret ja Jan Mayen
I
Indonesia
Intia
Irak Iran
J
Jemen Jordania
K
Kambodža
Kamerun
Kap Verde
Kenia
Keski-Afrikan tasavalta
Kiribati
Kirgisia Komorit
Kongon demokraattinen tasavalta
Kongon tasavalta
L
Laos
Lesotho
Libanon
Liberia
Libya Länsi-Sahara
M
Macao
Madagaskar
Malawi
Malesia
Malediivit
Mali
Marokko
Marshallinsaaret
Mauritania
Mauritius
Mayotte
Mikronesian liittovaltio
Moldova
Mongolia
Mosambik
Myanmar
N
Namibia
Nauru
Nepal
Niger
Nigeria
Norsunluurannikko
O
P
Pakistan
Palau
Palestiina
Papua-Uusi-Guinea
Pohjois-Mariaanit Päiväntasaajan Guinea
Q
R
Ranskan Guayana
Ranskan Polynesia Réunion
Ruanda
S
Saint Helena
Saint-Pierre ja Miquelon
Salomonsaaret
Sambia
Samoa
São Tomé ja Príncipe
Senegal
Seychellit
Sierra Leone
Somalia
Sri Lanka
Sudan
Swazimaa
T
Tadžikistan
Tansania
Thaimaa
Togo
Tonga
Tšad
Tunisia
Turkmenistan
Tuvalu
U
Uganda
Uusi-Kaledonia
Uzbekistan
V
Vanuatu
Vietnam
W
Western Sahara
Y
Yemen
Z
Zimbabwe