Se videoer på iOS uden internetforbindelse

Hvis du mister internetforbindelsen, mens du bruger YouTube-appen på en iPhone eller iPad, får du vist en fejlmeddelelse i videoafspilleren. Du får muligvis også vist en fejlmeddelelse på fanerne Start, Hot lige nu, Abonnementer eller Dig.

Sådan genoptager du brugen af appen

1. Sørg for, at du har forbindelse til internettet.
  2. Hvis du ikke har forbindelse til Wi-Fi:
    • Åbn appen Indstillinger på enheden.
    • Tjek, at mobildata er slået til for YouTube.
    • Genstart din netværksforbindelse ved at slukke for den og tænde den igen.
  3. Træk ned for at genindlæse skærmen i YouTube-appen.
  4. Genstart appen, hvis det er nødvendigt.

Se offline med YouTube Premium

Hvis du er logget ind på din YouTube Premium-konto på mobilen, kan du se videoer, som du tidligere har downloadet. Du kan finde disse videoer på fanen Dig. Nogle handlinger, f.eks. kommentarer og likes, er kun tilgængelige, når enheden er online.

Download videoer for at se dem offline i udvalgte lande

I udvalgte lande kan visse videoer i YouTube-mobilappen downloades til offlineafspilning. Disse videoer kan afspilles i perioder med dårlig eller ingen forbindelse. Du kan finde disse videoer på fanen Dig.

Du skal være logget ind for at kunne bruge funktionen Download. Nogle funktioner, f.eks. kommentarer og likes, er kun tilgængelige, når enheden er online.

Downloadede videoer kan afspilles offline i op til 48 timer. Herefter skal du slutte enheden til et mobil- eller Wi-Fi-netværk igen, hver gang der er gået 48 timer, så appen kan tjekke, om der skulle være lavet ændringer i videoen eller dens tilgængelighed.

Bemærk! I nogle lande/regioner kan indhold, der ikke er musik, afspilles i op til 29 dage uden internetforbindelse. Du skal derfor oprette forbindelse til internettet igen mindst én gang, hver gang der er gået 29 dage.

Lande, hvor det er muligt at downloade

A
Afghanistan
Algeriet
Angola
Antarktis
Armenien
Aserbajdsjan
B
Bangladesh
Benin
Bhutan
Botswana
Bouvetøen
Det Britiske Territorium i Det Indiske Ocean
Brunei Darussalam
Burkina Faso
Burundi
C
Cambodja
Cameroun
Den Centralafrikanske Republik
Comorerne
Congo, Den Demokratiske Republik
Congo, Republikken
Cookøerne
D
Djibouti
E
Egypten
Elfenbenskysten
Eritrea
Ethiopien
F
Filippinerne
Fiji
Fransk Guyana
Fransk Polynesien
G
Gabon
Gambia
Georgien
Ghana
Grenada
Guinea
Guinea-Bissau
I
Indien
Indonesien
Iran
Irak
J
Jordan
K
Kap Verde
Kenya
Kiribati
Kirgisistan
L
Laos
Lesotho
Libanon
Liberia
Libyen
M
Macao
Madagascar
Malawi
Malaysia
Maldiverne
Mali
Marokko
Marshalløerne
Mauretanien
Mauritius
Mayotte
Mikronesien
Moldova
Mongoliet
Mozambique
Myanmar
N
Namibia
Nauru
Nepal
Niger
Nigeria
Nordmarianerne
Ny Kaledonien
O
P
Pakistan
Palau
Palæstina
Papua Ny Guinea
Q
R
Reunion
Rwanda
S
Saint Pierre et Miquelon
Salomonøerne
Samoa
Sankt Helena
São Tomé og Príncipe
Senegal
Seychellerne
Sierra Leone
Somalia
Sri Lanka
Sudan
Svalbard og Jan Mayen
Swaziland Sydafrika
Sydsudan
T
Tadsjikistan
Tanzania
Tchad
Thailand
Togo
Tonga
Tunesien
Turkmenistan
Tuvalu
U
Uganda
Usbekistan
V
Vanuatu
Vestsahara
Vietnam
Y
Yemen
Z
Zimbabwe
Æ
Ækvatorialguinea