Mirar vídeos a iOS sense Internet

Si perds la connexió a Internet mentre fas servir l'aplicació YouTube en un iPhone o un iPad, veuràs un missatge d'error al reproductor de vídeo. És possible que també es mostri a les pestanyes Inici, Tendències, Subscripcions o Tu.

Per tornar a utilitzar l'aplicació

1. Comprova que tinguis connexió a Internet.
  2. Si no estàs connectat a una xarxa Wi‑Fi:
    • Ves a l'aplicació Configuració del teu dispositiu.
    • Comprova que les dades mòbils estiguin activades per a YouTube.
    • Reinicia la connexió a la xarxa desactivant-la i tornant-la a activar.
  3. A l'aplicació YouTube, llisca cap avall per tornar a carregar la pantalla.
  4. Si cal, reinicia l'aplicació.

Mirar vídeos sense connexió amb YouTube Premium

Si has iniciat la sessió al compte de YouTube Premium en un dispositiu mòbil, pots mirar els vídeos que has baixat anteriorment. Trobaràs aquests vídeos a la pestanya Tu. Algunes accions, com ara escriure comentaris o fer clic a M'agrada, només estan disponibles quan el dispositiu està connectat.

Baixar vídeos per veure'ls sense connexió en determinats països

En determinats països, es poden baixar alguns vídeos de l'aplicació YouTube per a mòbils per reproduir-los sense connexió quan la connectivitat sigui baixa o nul·la. Trobaràs aquests vídeos a la pestanya Tu.

Per poder utilitzar la funció Baixa, has d'haver iniciat la sessió. Algunes funcions, com ara escriure comentaris o fer clic a M'agrada, només estan disponibles quan el dispositiu està connectat.

Els vídeos baixats es poden reproduir sense connexió durant un màxim de 48 hores. Després d'aquest període, hauràs de tornar a connectar el dispositiu a una xarxa mòbil o Wi‑Fi cada 48 hores perquè l'aplicació comprovi si hi ha canvis al vídeo o si està disponible.

Nota: en alguns països i regions, es pot reproduir contingut que no sigui musical durant un màxim de 29 dies sense que sigui necessari disposar d'una connexió a Internet. Per tant, només caldrà que tornis a connectar-te a Internet cada 29 dies.

Països on pots baixar vídeos

A
Afganistan
Algèria
Angola
Antàrtida
Armènia
Azerbaidjan
B
Bangladesh
Benín
Bhutan
Birmània
Botswana
Bouvet, illa
Brunei
Burkina Faso
Burundi
C
Cambodja
Camerun
Cap Verd
Comores
Congo (Brazzaville)
Congo (Kinshasa)
Cook, illes
Costa d'Ivori
D
Djibouti
E
Egipte
Eritrea
Estats Federats de Micronèsia
Etiòpia
F
Fiji, illes
Filipines
G
Gabon
Gàmbia
Geòrgia
Ghana
Grenada
Guaiana Francesa
Guinea
Guinea Bissau
Guinea Equatorial
I
Iemen
Índia
Indonèsia
Iran
Iraq
J
Jordània
K
Kènia
Kirguizistan
Kiribati
L
Laos (República Democràtica Popular)
Lesotho
Líban
Libèria
Líbia
M
Macau
Madagascar
Malàisia
Malawi
Maldives
Mali
Mariannes del Nord, illes
Marroc
Marshall, illes
Maurici
Mauritània
Mayotte
Moçambic
Moldàvia
Mongòlia
N
Namíbia
Nauru
Nepal
Níger
Nigèria
Nova Caledònia
O
P
Pakistan
Palau, illes
Palestina
Papua Nova Guinea
Polinèsia Francesa
Q
R
República Centreafricana
Reunió
Ruanda
S
Sàhara Occidental
Saint-Pierre-et-Miquelon
Salomó, illes
Samoa
Santa Helena
Sâo Tomé i Príncipe
Senegal
Seychelles
Sierra Leone
Somàlia
Sri Lanka
Sud-àfrica
Sudan
Sudan del Sud
Svalbard i Jan Mayen, illes
Swazilàndia
T
Tadjikistan
Tailàndia
Tanzània
Territori Britànic de l'Oceà Índic
Togo
Tonga
Tunísia
Turkmenistan
Tuvalu
Txad
U
Uganda
Uzbekistan
V
Vanuatu
Vietnam
W
Western Sahara
Y
Yemen
Z
Zàmbia
Zimbàbue