Få hjelp som YouTube-skaper for en ideell organisasjon

Dette innholdet er beregnet på medlemmer av programmet YouTube for ideelle organisasjoner. Finn ut hvordan du kan bli med i YouTube for ideelle organisasjoner.

Hvis du er medlem av YouTube for ideelle organisasjoner, eller hvis du bruker den nye YouTube Veldedighet, kan vi hjelpe deg med eventuelle problemer du har med å konfigurere kanalen for den ideelle organisasjonen.

Klikk på Kontakt oss-knappen nedenfor for å melde fra om problemet og få brukerstøtte via e-post. Kontaktskjemaet er bare tilgjengelig hvis du er logget på kontoen som er tilknyttet kanalen som er registrert hos YouTube for ideelle organisasjoner.

Kontakt oss

Hvis du er på utkikk etter strategier som kan utvikle kanalen for den ideelle organisasjonen, kan du ta en titt på ressursene våre for skapere.