Hulpbronnen voor non-profit YouTube-videomakers

Deze content is voor leden van het non-profitprogramma van YouTube. Ontdek hoe je lid wordt van het non-profitprogramma van YouTube.

Als je partner van het non-profitprogramma van YouTube bent of het nieuwe YouTube Giving gebruikt, helpen we je graag bij het opzetten van je non-profitkanaal op YouTube.

Klik op de knop 'Contact opnemen' hieronder om problemen aan ons te melden. Vervolgens nemen we via e-mail contact met je op om het probleem op te lossen.

Contact opnemen

Als je een specifieke strategie zoekt om je non-profitkanaal naar een hoger niveau te tillen, kun je gebruikmaken van onze hulpbronnen voor videomakers.