Support voor non-profit YouTube-creators

Deze content is voor leden van het non-profitprogramma van YouTube. Ontdek hoe je lid wordt van het non-profitprogramma van YouTube.

Als je partner van het non-profitprogramma van YouTube bent of het nieuwe YouTube Giving gebruikt, helpen we je graag bij het opzetten van je non-profitkanaal op YouTube.

Klik op de knop Contact opnemen hieronder om problemen aan ons te melden. Vervolgens nemen we via e-mail contact met je op om het probleem op te lossen.Het contactformulier is alleen beschikbaar als je bent ingelogd op het account dat is gekoppeld aan het kanaal dat deelneemt aan het non-profitprogramma van YouTube.

Contact opnemen

Als je een strategieën zoekt om je non-profitkanaal naar een hoger niveau te tillen, kun je gebruikmaken van onze bronnen voor creators.