Support voor non-profit YouTube-creators

Deze content is voor leden van het non-profitprogramma van YouTube. Ontdek hoe je lid wordt van het non-profitprogramma van YouTube.

Als je partner van het Non-profitprogramma van YouTube bent of het nieuwe YouTube Giving gebruikt, helpen we je graag bij het opzetten van je non-profitkanaal.

Klik hieronder op de knop Contact opnemen om problemen aan ons te melden. We sturen je dan een e-mail om het probleem op te lossen. Het contactformulier is alleen beschikbaar als je bent ingelogd op het account dat is gekoppeld aan het kanaal dat deelneemt aan het Non-profitprogramma van YouTube.

Contact opnemen

Als je strategieën zoekt om je non-profitkanaal te verbeteren, kun je gebruikmaken van onze bronnen voor creators.