YouTube-sisällöntuottajan ohjeet järjestöille

Nämä ohjeet on tarkoitettu YouTuben Nonprofit-ohjelman jäsenille. Lue lisää YouTuben Nonprofit-ohjelmaan liittymisestä.

Jos olet YouTuben Nonprofit-ohjelman jäsen tai mukana YouTube Lahjoituksissa, tuemme sinua kaikissa järjestön kanavan määrittämiseen liittyvissä asioissa.

Klikkaamalla alla olevaa yhteydenottopainiketta pääset kuvailemaan ongelmaa ja saat sähköpostitse apua sen ratkaisemiseen. Yhteydenottolomake on saatavilla vain, kun olet kirjautunut tilille, joka on liitetty YouTuben Nonprofit-ohjelman rekisteröityyn kanavaan.

Ota yhteyttä

Sisällöntuottajien materiaaleista saat vinkkejä järjestön kanavan kehittämiseen.