Obtenir ajuda com a creador de YouTube d'una organització sense ànim de lucre

Aquest contingut està destinat als membres del Programa per a entitats sense ànim de lucre de YouTube. Obtén informació sobre com pots unir-t'hi.

Si ets un partner del Programa per a entitats sense ànim de lucre de YouTube, o si formes part de la nova experiència de YouTube Giving, podem ajudar-te a resoldre problemes amb la configuració del canal de la teva organització sense ànim de lucre.

Fes clic al botó Contacta amb nosaltres de sota per explicar-nos el problema. Per ajudar-te a corregir-lo, rebràs assistència per correu electrònic. El formulari de contacte només està disponible si has iniciat la sessió al compte associat al canal registrat al Programa per a entitats sense ànim de lucre de YouTube.

Contacta amb nosaltres

Si vols aprendre estratègies per millorar el canal de la teva organització sense ànim de lucre, utilitza els nostres recursos per a creadors.