Begrænsninger på musik, der er gjort krav på

Indehaverne af ophavsretten bestemmer, hvordan deres musik skal bruges på YouTube. De politikker, som indehaverne af ophavsretten har fastsat, afgør, om og hvordan din video bliver gjort tilgængelig. Hvis du bruger musik i din video, kan det ske, at du modtager et Content ID-krav med besked om, at du har brugt ophavsretsligt beskyttet indhold.

Her kan du se, hvad hver politik betyder:

• Tjen penge: Indehaveren af ophavsretten har valgt at tjene penge på musikken, så annoncer kan forekomme i din video. I nogle tilfælde kan indehaveren af ophavsretten vælge at dele noget af indtægten med dig. Selvom denne politik anvendes, er videoen muligvis ikke tilgængelig alle steder og på alle enheder.
  • Bloker i hele verden: Én eller flere indehavere af ophavsretten tillader ikke, at musikken bruges på YouTube. Hvis du bruger musikken, kan det ske, at lyden i din video bliver slået fra, eller at videoen bliver gjort helt utilgængelig på YouTube.
  • Bloker i nogle lande/regioner: Én eller flere af indehaverne af ophavsretten har begrænset antallet af lande/regioner, hvor musikken er tilgængelig på YouTube. Hvis du bruger musikken, vil din video ikke kunne vises på YouTube i de lande, hvor musikken er blokeret.

Bemærk! I visse tilfælde kan indehaverne af ophavsretten ændre deres politikker og udstede notifikationer om fjernelse på grund af ophavsret. Din videos status kan ændre sig i fremtiden, og den kan endda blive fjernet fra YouTube. En fjernelse kan ske, når indehaveren af ophavsretten træffer en anden beslutning i din individuelle sag. Ændringer af den politik, der gælder for musikken i din video, kan også medføre fjernelse. Få flere oplysninger om Content ID.

Disse politikker gælder ikke uden for YouTube. Politikkerne kan variere, hvis vi mener, at du har uploadet et helt album eller det meste af et album. Hvis du har spørgsmål om din brug af musik, kan du konsultere en kvalificeret advokat.

Få tilladelse til at bruge en andens indhold

Hvis du vil bruge ophavsretsligt beskyttet materiale i din video, skal du først have tilladelse. YouTube kan ikke give dig disse rettigheder. Vi kan ikke hjælpe youtubere med at finde og kontakte de parter, som kan give disse rettigheder. Hvis du har spørgsmål om brugen af ophavsretsligt beskyttet materiale, kan du konsultere en kvalificeret advokat.

YouTubes lydbibliotek indeholder royaltyfri musik, som youtubere kan bruge i deres YouTube-videoer.

Muligheder for at bruge musik i dine videoer