Restriccions en la música reclamada

Els titulars dels drets d'autor decideixen com volen que es faci servir la seva música a YouTube. Les seves polítiques influiran en el fet que el teu vídeo estigui disponible o no i de quina manera. Si fas servir música al teu vídeo, és possible que rebis una reclamació de Content ID en què se t'informi que has fet servir contingut protegit per drets d'autor.

A continuació, t'expliquem què significa cada política:

• Monetitza: el titular dels drets d'autor ha decidit monetitzar aquesta música, de manera que poden mostrar-se anuncis al teu vídeo. En alguns casos, el titular dels drets d'autor pot optar per compartir part dels ingressos amb tu. Encara que s'apliqui aquesta política, és possible que el vídeo no estigui disponible a tot arreu o en tots els dispositius.
  • Bloqueja a tot el món: un o diversos titulars dels drets d'autor no permeten l'ús d'aquesta música a YouTube. Si la fas servir, és possible que se silenciï el vídeo o que no estigui disponible a YouTube.
  • Bloqueja en alguns països o regions: un o més titulars dels drets d'autor han restringit els països o regions on aquesta música pot estar disponible a YouTube. Si la fas servir, el vídeo no es podrà veure a YouTube als països on la música estigui bloquejada.

Nota: els titulars dels drets d'autor poden canviar les seves polítiques i enviar avisos de retirada per infracció dels drets d'autor en determinades circumstàncies. L'estat del teu vídeo pot canviar més endavant; fins i tot és possible que se suprimeixi de YouTube. Pot ser que se suprimeixi si el propietari dels drets d'autor canvia d'opinió sobre el teu cas o si canvia la política que s'aplica a la música del teu vídeo. Obtén més informació sobre Content ID.

Aquestes polítiques no s'apliquen fora de YouTube. És possible que variïn si creiem que has penjat un àlbum sencer o que n'has penjat la major part. Si tens preguntes sobre l'ús de la música, et recomanem que consultis un advocat especialitzat.

Obtenir permís per fer servir el contingut d'algú altre

Si tens previst incloure material protegit per drets d'autor al teu vídeo, normalment hauràs de demanar permís al propietari abans. YouTube no pot concedir-te aquests drets. Tampoc no podem ajudar els creadors a contactar amb les parts que podrien concedir-los. Si tens preguntes sobre l'ús de material protegit per drets d'autor, et recomanem que consultis un advocat especialitzat.

La Biblioteca d'àudio de YouTube inclou música sense regalies que els creadors poden fer servir als seus vídeos de YouTube.

Opcions per fer servir música als vídeos