MCN-verkostojen käyttöohje

Kanavien poistaminen MCN-verkostosta

Ominaisuudet ovat saatavilla vain kumppaneille, jotka käyttävät YouTube Studio Content Manageria. Pyydä pääsyä YouTube-kumppanuuspäälliköltä.

Kanavan poistaminen verkostosta

MCN-verkostot voivat vapauttaa kanavia seuraavasti:

1. Kirjaudu Studio Content Manageriin.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Kanavat .
  3. Etsi vapautettava kanava ja valitse se.
  4. Klikkaa POISTA LINKITYS ja sitten VAHVISTA.

MCN-verkostosta eroamisen pyytäminen

Jos olet kumppanisisällöntuottaja ja sinulla on mielestäsi sopimukseen perustuva oikeus erota MCN-verkostosta, voit pyytää, että MCN-verkoston pääsyoikeus kanavallesi poistetaan.

Vaatimusten vaikutus

Kanavan sisältökohteita koskevat vaatimukset voi olla mahdollista poistaa riippuen siitä, päivitetäänkö sisältökohteen omistajuustiedot ennen kuin kanava poistuu MCN-verkostosta:

• Jos sisältökohteen omistajuus siirretään uuden Content Managerin alaisuuteen ennen linkityksen poistamista, kaikki vaatimukset pysyvät voimassa.
  • Jos sisältökohteen omistajuus poistetaan ennen linkityksen poistamista, vaatimukset poistetaan sekä käyttäjän luomista videoista että sen kanavan videoista, jonka linkitys poistetaan.
  • Jos sisältökohteen omistajuutta ei muokata ennen linkityksen poistamista, käyttäjien luomien videoiden vaatimukset pysyvät voimassa. Näihin sisältökohteisiin liittyvä viitetiedosto poistetaan käytöstä. Kaikki vaatimukset poistetaan käytöstä videoilta, joiden julkaisseen kanavan linkitys poistetaan.

Lue lisää kanavien ja Content Managerin välisen linkityksen poistamisesta.

Huom. Joissakin tapauksissa MCN-verkosta vapautettujen kanavien ja sisällön hallinnoijien välillä siirrettyjen kanavien aikaisemmat tulotiedot poistuvat ajalta, jolloin ne kuuluivat verkostoosi. Ennen vapauttamista tai siirtoa kanavien kannattaa ladata tai tallentaa tulotiedot. Katso, miten kanavan omistajuuden siirto vaikuttaa raportointiin.