Driftshåndbog for kanalnetværk (MCN, multi-channel network)

Frigiv kanaler fra dit kanalnetværk

Disse funktioner er kun tilgængelige for partnere, der bruger YouTube Studio CMS. Kontakt din YouTube-partneradministrator for at få adgang.

Fjern en kanal fra dit netværk

Kanalnetværk kan frigive kanaler fra deres netværk ved at følge disse trin:

1. Log ind på Studio CMS.
  2. Vælg Kanaler i menuen til venstre.
  3. Søg efter den kanal, du gerne vil frigive, og vælg den.
  4. Klik på FJERN TILKNYTNING og så BEKRÆFT.

Anmod om at forlade et kanalnetværk

Hvis du er en tilknyttet youtuber, og du mener, at din kontrakt med dit kanalnetværk tillader det, kan du anmode om at fjerne kanalnetværksadgangen fra din kanal.

Hvordan det påvirker krav

Krav, der er genereret af kanalens aktiver, kan frafaldes, afhængigt af om ejerskabsoplysningerne for aktiver opdateres, før kanalen forlader kanalnetværket:

• Hvis ejerskabet af aktiver overføres til en ny CMS, før tilknytningen fjernes, vil alle krav fortsat være aktive.
  • Hvis ejerskabet af aktiver fjernes, før tilknytningen fjernes, deaktiveres krav på både brugergenererede videoer og videoer, der er uploadet af den kanal, du fjerner tilknytningen til.
  • Hvis ejerskabet af aktiver ikke redigeres, før tilknytningen fjernes, vil alle krav på brugergenererede videoer fortsat være aktive. Referencefilen, der er knyttet til disse aktiver, bliver deaktiveret. Alle krav på videoer, der er uploadet af den kanal, du fjerner tilknytning til, frafaldes.

Få flere oplysninger om, hvordan du fjerner tilknytningen til kanaler fra en CMS.

Bemærk! I nogle tilfælde mister kanaler, der frigives fra dit kanalnetværk, og kanaler, der overføres mellem CMS'er, historiske indtægtsdata fra den periode, hvor de var en del af dit netværk. Kanaler kan vælge at downloade eller registrere indtægtsdata, før de frigives eller overføres. Få flere oplysninger om ændringer af rapportering efter overførsel af kanalejerskab.