Gestionar les recomanacions i els resultats de la cerca

Hi ha diverses maneres d'influir en les recomanacions i els resultats de la cerca de YouTube. Pots suprimir determinats vídeos de l'historial de visualitzacions i determinades cerques de l'historial de cerques. També pots desactivar aquests dos historials o començar de nou esborrant l'historial de cerques i de visualitzacions.

Si no vols que es mostrin recomanacions de vídeos a la pàgina d'inici, pots suprimir i desactivar l'historial de visualitzacions.

Historial de visualitzacions i historial de cerques

• Suprimir vídeos concrets de l'historial de visualitzacions: si veus recomanacions sobre un tema que no t'interessa, prova de suprimir un vídeo que hagis mirat anteriorment sobre aquest tema. És possible que això redueixi la probabilitat que es mostrin recomanacions similars més endavant.
  • Suprimir cerques concretes de l'historial de cerques: si veus recomanacions sobre un tema que no t'interessa, prova de suprimir una cerca anterior sobre aquest tema. És possible que això redueixi la probabilitat que es mostrin recomanacions similars més endavant.
  • Desactivar l'historial: pots desactivar l'historial de cerques o el de visualitzacions quan no vulguis que les teves cerques o visualitzacions influeixin en les recomanacions i els resultats de la cerca que se't mostrin més endavant. Per exemple, si t'estàs documentant per a un treball de classe que no t'interessa personalment. Recorda't de tornar a activar l'historial quan hagis acabat.
  • Suprimir l'historial: si l'historial de cerques i el de visualitzacions ja no inclouen cap element que es correspongui amb els teus interessos, pots suprimir-los. Consell: si vols utilitzar l'historial de visualitzacions per tornar a mirar vídeos, prova d'afegir els vídeos en qüestió a una llista de reproducció o a "Visualitza més tard" per tornar a trobar-los.

Ajustar les recomanacions

Televisors intel·ligents, dispositius de reproducció en línia o videoconsoles

Suprimir el contingut recomanat de la pàgina d'inici

Pots suprimir vídeos recomanats seleccionant "No m'interessa" a la teva pàgina d'inici, o des de les pàgines Inici i Mira a continuació en televisors intel·ligents, dispositius de reproducció en línia o videoconsoles:

1. Ves al vídeo recomanat que vols suprimir.
  2. Mantén premut el botó de selecció del comandament.
  3. Selecciona No m'interessa.
  4. Selecciona Digues per què per compartir per què vols que se suprimeixi el vídeo. Pots seleccionar Ja he vist el vídeo, El vídeo no m'agrada o No em recomanis aquest canal per personalitzar les recomanacions.

Esborrar la informació "No m'interessa" i "No em recomanis aquest canal"

Pots fer servir la informació "No m'interessa" i "No em recomanis aquest canal" per ajustar les recomanacions. Per esborrar tots els suggeriments de "No m'interessa" i de "No em recomanis aquest canal" que hagis enviat, segueix les instruccions que trobaràs a continuació en un ordinador o en un dispositiu Android, iPhone o iPad.

Recomanacions a partir de la teva activitat de Google

Per influir en les teves recomanacions, els resultats de la cerca, les notificacions a l'aplicació i els vídeos suggerits en altres llocs, YouTube pot fer servir les dades de l'activitat del teu Compte de Google.

Pots veure i controlar la teva activitat a myactivity.google.com. Obtén més informació sobre com pots controlar l'activitat del teu Compte de Google.

Triar temes a les recomanacions

Si tens la sessió iniciada, veuràs temes a la pàgina d'inici i a les pàgines de visualització que t'ajudaran a definir millor les teves recomanacions. Aquests temes es trien en funció dels teus suggeriments personalitzats. També estan basats en el contingut amb què interacciones i estan pensats per ajudar-te a trobar més de pressa el contingut que vols veure.

Si trobes un vídeo que no està relacionat amb el tema que has triat a la pàgina d'inici, fes-nos-ho saber tocant Més '' i, a continuació, No és <tema>.

Nota: pot ser que hagis d'actualitzar l'aplicació a la versió més recent per veure aquestes funcions.

Suprimir el contingut recomanat de la pàgina d'inici

Des d'un dispositiu mòbil, per suprimir vídeos recomanats de les pàgines Inici i Visualitza a continuació:

1. Ves al vídeo recomanat que vols suprimir.
  2. Toca Més '' al costat del títol del vídeo.
  3. Toca No m'interessa.
  4. Toca Digues per què per compartir per què vols que se suprimeixi el vídeo. Pots seleccionar Ja he vist el vídeo o El vídeo no m'agrada per personalitzar les recomanacions.

També pots assegurar-te que els vídeos de determinats canals no es mostrin a les recomanacions. Selecciona Més '' i, a continuació, No em recomanis aquest canal.

Esborrar la informació "No m'interessa" i "No em recomanis aquest canal"

Pots fer servir la informació "No m'interessa" i "No em recomanis aquest canal" per ajustar les recomanacions. Per esborrar la informació d'aquest tipus que hagis enviat:

1. Ves a La meva activitat. És possible que hagis d'iniciar la sessió al teu Compte de Google.
  2. Cerca Altres activitats de Google al menú de l'esquerra o al bàner La meva activitat.
  3. Selecciona "Informació 'No m'interessa' de YouTube" i, a continuació, Suprimeix.

Consulta altres articles per obtenir més informació sobre l'historial de visualitzacions i l'historial de cerques, i sobre com pots millorar les recomanacions.

Recomanacions a partir de la teva activitat de Google

Per influir en les teves recomanacions, els resultats de la cerca, les notificacions a l'aplicació i els vídeos suggerits en altres llocs, YouTube pot fer servir les dades de l'activitat del teu Compte de Google.

Pots veure i controlar la teva activitat a myactivity.google.com. Obtén més informació sobre com pots controlar l'activitat del teu Compte de Google.

Gestionar els vídeos que t'agraden

Les teves recomanacions i els resultats de la cerca també es basen en els vídeos que t'han agradat. Pots indicar que t'agraden o no t'agraden vídeos, així com suprimir els vídeos que t'han agradat per influir en les recomanacions i els resultats de la cerca.