Lahjoittaminen järjestölle YouTube Lahjoitusten kautta

YouTube Lahjoitukset tarjoavat sisällöntuottajille ja faneille mahdollisuuden osallistua hyväntekeväisyyteen YouTuben kautta. Joidenkin videoiden ja livestriimien yhteydessä sinulla on mahdollisuus tehdä lahjoituksia järjestöille, joita videon tekijä tukee.

YouTube vastaa maksutapahtuman kuluista, joten lahjoittamasi rahat maksetaan kokonaisuudessaan ehdot täyttäville järjestöille. Järjestöille tehtyjä lahjoituksia ei hyvitetä. Katso lisätietoja kohdasta Usein kysyttyä YouTube Lahjoituksista.

Näin teet lahjoituksen

Lahjoituspainike

Joidenkin sisällöntuottajien videoiden tai livestriimien vieressä näkyy lahjoituspainike. Voit lahjoittaa seuraavasti.

Siirry videoon, jossa on lahjoituspainike ja tee näin:

1. Valitse LAHJOITA.
  2. Valitse lahjoitettava summa ja sitten JATKA.
  3. Valitse maksutapa.
  4. Valitse LAHJOITA ja sitten VALMIS.

Järjestö ja YouTube-sisällöntuottaja eivät näe henkilökohtaisia tietojasi.

Saat kuitin sähköpostiisi, kun maksusi on käsitelty.

Livechat-lahjoitukset

Super Chat for Good on korvattu Livechat-lahjoituksilla. Kun sisällöntuottaja on lisännyt livestriimiin rahankeräyksen ja laittanut livechatin päälle, näet chatissa lahjoituspainikkeen .

Näin teet lahjoituksen:

1. Valitse livechatista Lahjoita . Mobiililaitteen pitää olla pystysuunnassa, jotta livechat näkyy.
  2. Valitse jokin valmiista lahjoitussummista tai valitse Muu ja lisää haluamasi summa.
  3. Jos haluat, että käyttäjätunnuksesi näkyy livechatissa, valitse Haluan, että lahjoitukseni on julkinen. Muuten lahjoituksesi yhteydessä lukee "Nimetön".
  4. Valitse LAHJOITA.
  5. Viimeistele lahjoitus näytön ohjeiden mukaan.
Huom. Jos et halua käyttäjätunnuksesi näkyvän lahjoituksen vieressä, poista valinta kohdasta Haluan, että lahjoitukseni on julkinen.

Saat kuitin sähköpostiisi, kun maksusi on käsitelty.

Lahjoituksen verotiedot

Lue lisää verotiedoista lahjoitusten ohjekeskuksesta.