Lahjoittaminen järjestölle YouTube Lahjoitusten kautta

YouTube Lahjoitukset tarjoavat sisällöntuottajille ja faneille mahdollisuuden osallistua hyväntekeväisyyteen YouTuben kautta. Joidenkin videoiden ja livestriimien yhteydessä sinulla on mahdollisuus tehdä lahjoituksia järjestöille, joita videon tekijä tukee.

YouTube kattaa kaikki käsittelymaksut, joten lahjoituksesi välitetään kokonaisuudessaan kyseiselle järjestölle. Järjestöille tehtyjä lahjoituksia ei hyvitetä. Katso lisätietoja kohdasta Usein kysyttyä YouTube Lahjoituksista.

Näin teet lahjoituksen

Lahjoituspainike

Joidenkin sisällöntuottajien videoiden tai livestriimien vieressä näkyy lahjoituspainike. Voit lahjoittaa seuraavasti.

Siirry videoon, jossa on lahjoituspainike ja tee näin:

1. Valitse LAHJOITA.
  2. Valitse lahjoitettava summa ja sitten JATKA.
  3. Valitse maksutapa.
  4. Valitse LAHJOITA ja sitten Valmis.

Järjestö ja YouTube-sisällöntuottaja eivät näe henkilötietojasi.

Kun maksu on käsitelty, sinulle lähetetään sähköpostikuitti.

Live-chat-lahjoitukset

Super Chat for Good on korvattu Live-chat-lahjoituksilla. Kun sisällöntuottaja on lisännyt livestriimiin rahankeräyksen ja laittanut live-chatin päälle, näet chatissa lahjoituskuvakkeen .

Lahjoittaminen:

1. Valitse live-chatista Lahjoita . Mobiililaitteen pitää olla pystysuunnassa, jotta live-chat näkyy.
  2. Valitse valmiista lahjoitussummista tai valitse Muu ja lisää haluamasi summa.
  3. Jos haluat, että käyttäjänimesi näkyy live-chatissa, valitse Haluan, että lahjoitukseni on julkinen. Muuten lahjoituksesi yhteydessä lukee Nimetön.
  4. Valitse LAHJOITA.
  5. Viimeistele lahjoituksesi näytön ohjeiden mukaan.
Huom. Jos et halua käyttäjänimesi näkyvän lahjoituksesi vieressä, poista valinta kohdasta Haluan, että lahjoitukseni on julkinen.

Sinulle lähetetään sähköpostikuitti, kun maksu on käsitelty.

Lahjoituksen verotiedot

Lue lisää verotiedoista lahjoitusten ohjekeskuksesta.