Skenk aan ’n niewinsorganisasie met YouTube Gee

YouTube Gee is ontwerp om te help om die manier te versterk waarop skeppers en aanhangers interaksie met liefdadigheidskenkings op YouTube het. Sommige video's en regstreekse strome gee jou die opsie om te skenk aan ’n niewinsorganisasie wat die videoskepper ondersteun.

YouTube dek alle transaksiefooie, wat beteken dat 100% van die geld wat jy skenk na die kwalifiserende niewinsorganisasie toe gaan. Skenkings aan niewinsorganisasies is nie terugbetaalbaar nie. Lees ons Gereelde vrae oor YouTube Gee vir meer inligting.

Hoe om te skenk

Skenkknoppie

Sommige skeppers wys skenkknoppies langs hul video's en regstreekse strome. Volg die stappe hieronder om te skenk.

Gaan na die video met die skenkknoppie op, en dan:

1. Kies SKENK.
  2. Kies die bedrag wat jy wil skenken dan GAAN VOORT.
  3. Kies jou betaalmetode.
  4. Klik SKENK en dan KLAAR.

Die niewinsorganisasie en die YouTube-skepper sal nie jou persoonlike inligting sien nie.

Jy sal 'n kwitansie per e-pos ontvang nadat betaling vereffen is.

Skenkings op Regstreekse Klets

Skenkings op Regstreekse Klets het Superklets ten Goede vir skenkings op regstreekse klets vervang. Wanneer ’n skepper in ’n regstreekse stroom geld insamel en regstreekse klets aangeskakel het, sal jy die Skenk-knoppie in die klets sien.

Hoe om te skenk:

1. Kies Skenk binne die regstreekse klets. Mobiele toestelle moet in portretmodus wees om die regstreekse klets te sien.
  2. Kies ’n skenkingbedrag of kies Ander om ’n ander waarde in te voer.
  3. Kies Ek wil hê my skenking moet publiek weesom jou gebruikernaam in die regstreekse klets te wys. Anders sal jou skenkingbedrag as "Anoniem" gewys word.
  4. Kies SKENK.
  5. Volg die instruksies op die skerm om jou skenking te voltooi.
Let wel: As jy nie wil hê dat jou gebruikernaam langs jou skenking gewys moet word nie, moet jy die blokkie langs Ek wil hê my skenking moet publiek wees ontmerk.

Jy sal 'n kwitansie per e-pos ontvang nadat betaling vereffen is.

Belastinginligting oor jou skenking

Kom in die Skenkingshulpsentrum meer oor belastinginligting te wete.