Avbryta, pausa eller återuppta ditt Premium-medlemskap

Följ stegen nedan för att avbryta eller pausa ditt YouTube Premium- eller YouTube Music Premium-medlemskap. Om ditt medlemskap är pausat kan du lära dig hur du återupptar prenumerationen.

Om du avbryter ditt medlemskap under en gratis provperiod görs inte längre provmedlemskapet om automatiskt till en betalprenumeration i slutet av provperioden, men du får fortsatt åtkomst till slutet av provperioden.

Avsluta betalmedlemskapet

1. Tryck på din profilbild följt av Betalmedlemskap.
  2. Tryck på medlemskapet du vill avsluta.
  3. Tryck på Hantera Apple-prenumerationer.
  4. Tryck på ditt medlemskap.
  5. Tryck på Avbryt.
Obs!
  • Om du blev medlem via YouTube-appen för iOS kan du avsluta betalmedlemskapet från ditt Apple-konto.
  • När du blir betalmedlem i YouTube debiteras priset för medlemskapet automatiskt i början av varje faktureringsperiod tills du avslutar medlemskapet.
  • När du avslutar medlemskapet debiteras du inte igen förrän du börjar prenumerera igen. Dina medlemsförmåner fortsätter gälla tills faktureringsperioden är slut.
  • Du kan inte pausa och återuppta ditt betalmedlemskap om du faktureras via Apple.