Avsluta ditt Premium-medlemskap

YouTube Premium- och YouTube Music Premium-prenumeranter kan avsluta, pausa eller återuppta sitt medlemskap när som helst. Du kan även byta till en årsprenumeration eller en familjeprenumeration.

Klicka på knappen nedan om du vill visa och hantera betalmedlemskapet. Följ sedan stegen i den här artikeln för att avsluta YouTube Premium- eller YouTube Music Premium-medlemskapet.

Om du har gjort ett köp med en iPhone eller iPad, eller om du har registrerat dig för ett YouTube-betalmedlemskap via Apple, kontaktar du Apples support för att begära en återbetalning. Apples återbetalningspolicy gäller.

Du kan säga upp medlemskapet under en provperiod. Om du väljer att säga upp det övergår provperioden inte till en betalprenumeration när provperioden upphör. Du har fortsatt åtkomst till slutet av provperioden.

Avsluta betalmedlemskapet

Om du har registrerat dig för Google Play Fakturering kan du läsa mer om hur du avslutar medlemskapet här.

1. Tryck på din profilbild följt avBetalmedlemskap.
  2. Tryck på medlemskapet du vill avsluta.
  3. Tryck på Fortsätt för att avbryta.
  4. Välj en anledning till varför du avslutar medlemskapet och tryck på Nästa.
  5. Tryck på Ja, avsluta.

AVSLUTA NU

How to cancel your YouTube Premium or YouTube Music Premium membership

Har du problem med att avsluta medlemskapet?

Kontrollera om något av följande gäller för dig:

1. Du faktureras av Apple. Om du blev medlem via YouTube-appen för iOS kan du avsluta betalmedlemskapet från ditt Apple-konto.
  2. Du faktureras av Google Play. Om du har åtkomst till YouTube-betalmedlemskapet via en Google Play-prenumeration kan du avsluta prenumerationen i kontoinställningarna i Google Play.
  3. Du har redan avslutat medlemskapet. Du kan bekräfta det i fältet Status på youtube.com/paid_memberships.
Obs!

När du blir betalmedlem i YouTube debiteras priset för medlemskapet automatiskt i början av varje faktureringsperiod tills du avslutar medlemskapet.

När du avslutar medlemskapet debiteras du inte igen förrän du börjar prenumerera igen. Dina medlemsförmåner fortsätter gälla tills faktureringsperioden är slut.

Återbetalningar för köp i Google Play Butik

Om du får YouTube Premium via en prenumeration på Pixel Pass kan du läsa mer om hur du hanterar ditt konto här.
Obs! Från och med 2022 får nya YouTube Premium- och Music Premium-prenumeranter som registrerade sig på Android sina fakturor via Google Play. Befintliga prenumeranter påverkas inte av den här ändringen. På payments.google.com kan du se de senaste debiteringarna och kontrollera hur du faktureras. Om du vill begära en återbetalning för ett köp på Google Play följer du anvisningarna här.