Opsig dit Premium-medlemskab

YouTube Premium- og YouTube Music Premium-abonnenter kan til enhver tid i løbet af deres betalte medlemskab opsige det, sætte det på pause eller genoptage det. Du kan også skifte til et årsabonnement eller et familieabonnement.

Klik på knappen nedenfor for at se og administrere dit betalte medlemskab. Følg derefter vejledningen i denne artikel for at opsige dit YouTube Premium- eller YouTube Music Premium-medlemskab.

Hvis du har foretaget et køb på din iPhone eller iPad, eller du har tilmeldt dig et betalt YouTube-medlemskab via Apple, skal du kontakte Apples support for at anmode om en refusion. Apples refusionspolitik er gældende.

Du kan opsige dit medlemskab i en prøveperiode. Hvis du opsiger, overføres dit prøvemedlemskab ikke til et betalingsabonnement, når prøveperioden udløber. Du har fortsat adgang, indtil prøveperioden udløber.

Opsig dit betalte medlemskab

Hvis du har tilmeldt dig med Google Play-fakturering, kan du få flere oplysninger om, hvordan du opsiger dit medlemskab, her.
  1. Tryk på dit profilbillede og så Betalte medlemskaber.
  2. Tryk på det medlemskab, du vil opsige.
  3. Tryk på Administrer Apple-abonnementer.
  4. Tryk på dit medlemskab.
  5. Tryk på Opsig.

How to cancel your YouTube Premium or YouTube Music Premium membership

Bemærk!
  • Hvis du er blevet medlem via YouTube-appen til iOS, kan du opsige dit betalte medlemskab via din Apple-konto.
  • iOS-brugere, som faktureres via Google, skal opsige abonnementet ved hjælp af en enhed uden iOS (f.eks. en computer).
  • Når du opretter et betalt YouTube-medlemskab, bliver du automatisk debiteret prisen for medlemskabet i starten af hver nye faktureringsperiode, indtil du opsiger.
  • Når du opsiger dit medlemskab, bliver du ikke debiteret igen, medmindre du begynder at abonnere igen. Medlemsfordelene ved dit betalte YouTube-medlemskab fortsætter indtil udgangen af faktureringsperioden.
  • Muligheden for at sætte dit betalte medlemskab på pause og genoptage det er ikke tilgængelig for brugere, der faktureres via Apple.

Refusioner i Google Play Butik

Bemærk! Hvis du har YouTube Premium via et abonnement på Pixel Pass, kan du få flere oplysninger om, hvordan du administrerer din konto.
Bemærk! Fra og med 2022 bliver nye YouTube Premium- og Music Premium-abonnenter, som har tilmeldt sig via Android, faktureret via Google Play. Eksisterende abonnenter påvirkes ikke af denne ændring. Du kan gå til payments.google.com for at se nylige debiteringer og tjekke, hvordan du bliver faktureret. Hvis du vil anmode om en refusion for et Google Play-køb, skal du følge vejledningen her.