Cancel·lar una subscripció a Premium

Els subscriptors de YouTube Premium i YouTube Music Premium poden cancel·lar, posar en pausa o reprendre la subscripció de pagament en qualsevol moment. També pots canviar a un pla anual o un pla familiar.

Fes clic al botó següent per veure i gestionar la teva subscripció de pagament. A continuació, segueix els passos que s'indiquen en aquest article per cancel·lar la subscripció a YouTube Premium o YouTube Music Premium.

Si has fet una compra amb un iPhone o un iPad o t'has registrat per a una subscripció de pagament de YouTube a través d'Apple, hauràs de contactar amb l'equip d'assistència d'Apple per sol·licitar-ne el reembossament. S'aplicarà la política de reembossaments d'Apple.

Pots cancel·lar la subscripció durant una prova. Si decideixes cancel·lar-la, la subscripció de prova no passarà a ser de pagament quan finalitzi. Continuaràs tenint accés als avantatges fins al final del període de prova.

Cancel·lar una subscripció de pagament

Si t'has registrat a Facturació de Google Play, obtén informació sobre com pots cancel·lar la subscripció.
  1. Toca la teva foto de perfil i després Subscripcions de pagament.
  2. Toca la subscripció que vols cancel·lar.
  3. Toca Gestiona les subscripcions d'Apple.
  4. Toca la teva subscripció.
  5. Toca Cancel·la.

How to cancel your YouTube Premium or YouTube Music Premium membership

Notes:
  • Si t'hi vas subscriure des de l'aplicació YouTube per a iOS, pots cancel·lar la subscripció de pagament des del teu compte d'Apple.
  • Els usuaris d'iOS a qui es factura a través de Google han de cancel·lar la subscripció amb un dispositiu que no sigui iOS (per exemple, un ordinador).
  • Quan iniciïs una subscripció de pagament a YouTube, se't cobrarà el preu de la subscripció automàticament al principi de cada cicle de facturació nou fins que la cancel·lis.
  • Quan cancel·lis la subscripció, ja no se't cobrarà més, tret que tornis a subscriure-t'hi. Podràs continuar gaudint dels avantatges de la subscripció de pagament a YouTube fins que acabi el període de facturació.
  • L'opció de posar en pausa o reprendre les subscripcions de pagament no està disponible per als usuaris a qui es factura a través d'Apple.

Reembossaments de Google Play Store

Si reps YouTube Premium a través d'una subscripció a Pixel Pass, obtén més informació sobre com pots gestionar el teu compte.
A partir del 2022, els subscriptors nous de YouTube Premium i Music Premium que s'hagin registrat a Android rebran les factures a través de Google Play. Els subscriptors existents no es veuran afectats per aquest canvi. Pots visitar payments.google.com per veure els càrrecs recents i consultar el teu mètode de facturació. Per sol·licitar el reembossament d'una compra de Google Play, segueix els passos que s'indiquen aquí.