Enheter som støtter YouTube Premium og YouTube Music Premium

Hvis du har YouTube Premium eller YouTube Music Premium, er abonnementsfordelene dine tilgjengelige på alle enheter med tilgang til YouTube. Finn ut mer om de betalte YouTube-abonnementene.

På mobilenheter

• Alle YouTube Premium- og Music Premium-fordelene, som annonsefrie videoer og avspilling i bakgrunnen med mer, er tilgjengelige i YouTube-mobilappen og YouTube Music-appen.
  • Oppdater til den nyeste versjonen av YouTube- eller YouTube Music-appen for å sikre deg tilgang til alle YouTube Premium-fordelene.

Enheter med TV-tilkobling

Som YouTube Premium-abonnent kan du se videoer uten annonser og YouTube Originals-innhold på TV-en. YouTube Premium-fordelene dine er tilgjengelige på alle strømmeenheter, smart-TV-er og spillkonsoller der du er logget på i YouTube-appen.

Tips:
  • YouTube Music-appen er ikke tilgjengelig på stueenheter.
  • Avspilling uten nett og i bakgrunnen er bare tilgjengelig i YouTube-, YouTube Kids- og YouTube Music-mobilappene. Finn ut mer om hvordan du bruker YouTube Premium-fordelene dine.
  • Sørg for at du har den nyeste versjonen av YouTube-appen, og at du er pålogget med YouTube Premium-kontoen din.

Enheter for strømming av musikk

• Chromecast Audio i YouTube Music-appen: Premium-abonnenter kan spille av lyd fra YouTube Music-appen på Chromecast Audio-enheter eller høyttalere med Google Cast-tilkobling.

Nettlesere som støttes

Chromecast

Disse Chromecast-modellene støtter ikke direkte pålogging på YouTube på TV:

• Ultra
  • 3. generasjon
  • 2. generasjon
  • 1. generasjon

Slik caster du YouTube-videoer til TV-en med Chromecast:

1. Logg på YouTube Premium-kontoen din fra en mobilenhet.
  2. Koble enheten til TV-en via -ikonet.
  3. Bruk mobilenheten til å bla gjennom og velge andre YouTube-videoer.