Enheter som YouTube Premium støttes på

Hvis du har YouTube Premium, er abonnementsfordelene dine tilgjengelige på alle enheter med tilgang til YouTube. Finn ut mer om de betalte YouTube-abonnementene våre.

På mobilenheter

• Alle YouTube Premium-fordelene, som annonsefrie videoer og avspilling i bakgrunnen, er tilgjengelige i YouTube-mobilappen.
  • Oppdater til den nyeste versjonen av YouTube-appen for å sikre deg tilgang til alle YouTube Premium-abonnementsfordelene.

Enheter med TV-tilkobling

Som YouTube Premium-abonnent kan du se videoer uten annonser og YouTube Originals-innhold på TV-en. YouTube Premium-fordelene dine er tilgjengelige på alle strømmeenheter, smart-TV-er og spillkonsoller der du er logget på i YouTube-appen.

Tips:
  • Avspilling uten nett og i bakgrunnen er bare tilgjengelig i YouTube-, YouTube Kids- og YouTube Music-mobilappene. Finn ut mer om hvordan du bruker YouTube Premium-fordelene.
  • Sørg for at du har den nyeste versjonen av YouTube-appen, og at du er pålogget med YouTube Premium-kontoen din.

Musikkstrømmeenheter

• Chromecast Audio i YouTube Music-appen: YouTube Premium-abonnenter kan spille av lyd fra YouTube Music-appen på Chromecast Audio-enheter eller høyttalere med Google Cast-tilkobling.

Støttede nettlesere