YouTube Premium-understøttede enheder

Hvis du har YouTube Premium, vil dine medlemsfordele være tilgængelige på alle enheder med adgang til YouTube. Få flere oplysninger om vores betalte YouTube-abonnementer.

Mobilenheder

• Alle YouTube Premium-fordele, f.eks. videoer uden annoncer, baggrundsafspilning og meget mere, er tilgængelige i YouTube-mobilappen.
  • Opdater til den nyeste version af YouTube-appen for at sikre, at du har adgang til YouTube Premium-fordelene.

Tv-kompatible enheder

Som YouTube Premium-medlem kan du se videoer uden annoncer og YouTube Originals på dit tv.Du har adgang til dine YouTube Premium-fordele på alle streamingenheder, smart-tv'er og spillekonsoller, hvor du er logget ind på YouTube-appen.

Tip!
  • Funktionerne offline- og baggrundsafspilning er kun tilgængelige på YouTube-, YouTube Kids- og YouTube Music-mobilappsene. Få flere oplysninger om, hvordan du kan bruge YouTube Premium-fordelene.
  • Sørg for, at du har den seneste version af YouTube-appen, og at du er logget ind med din YouTube Premium-konto.

Enheder til musikstreaming

• Chromecast Audio i YouTube Music-appen: YouTube Premium-medlemmer kan afspille lyd fra YouTube Music-appen på Chromecast Audio-enheder eller via højttalere, der er tilsluttet Google Cast.

Understøttede webbrowsere