Dispositius compatibles amb YouTube Premium i YouTube Music Premium

Si tens YouTube Premium o YouTube Music Premium, els avantatges de la teva subscripció estan disponibles en tots els dispositius amb accés a YouTube. Obtén més informació sobre les subscripcions de pagament de YouTube.

Dispositius mòbils

• Tots els avantatges de YouTube Premium i Music Premium, com ara els vídeos sense anuncis i la reproducció en segon pla, estan disponibles a les aplicacions YouTube per a mòbils i YouTube Music.
  • Actualitza les aplicacions YouTube o YouTube Music a la darrera versió per assegurar-te que tinguis accés a tots els avantatges per a membres de YouTube Premium.

Dispositius connectats al televisor

Com a membre de YouTube Premium, pots veure vídeos sense anuncis i contingut de YouTube Originals al televisor. Els avantatges de YouTube Premium estan disponibles en qualsevol dispositiu de reproducció en línia, televisor intel·ligent o videoconsola en què hagis iniciat la sessió a l'aplicació YouTube.

Consells:
  • L'aplicació YouTube Music no està disponible als dispositius de la sala d'estar.
  • Només es pot reproduir contingut sense connexió i en segon pla a les aplicacions YouTube, YouTube Kids i YouTube Music per a mòbils. Obtén més informació sobre com pots utilitzar els avantatges de YouTube Premium.
  • Assegura't que tinguis la darrera versió de l'aplicació YouTube i que tinguis la sessió iniciada al teu compte de YouTube Premium.

Dispositius de reproducció de música en continu

Navegadors web compatibles

Chromecast

Els models de Chromecast següents no admeten l'inici de sessió directe a YouTube al televisor:

• Ultra
  • 3a gen.
  • 2a gen.
  • 1a gen.

Per emetre vídeos de YouTube al televisor mitjançant un Chromecast:

1. Inicia la sessió al teu compte de YouTube Premium des d'un dispositiu mòbil.
  2. Connecta el dispositiu al televisor utilitzant la icona .
  3. Utilitza el dispositiu mòbil per cercar i seleccionar altres vídeos de YouTube.