Dispositius compatibles amb YouTube Premium

Si tens YouTube Premium, els avantatges de la teva subscripció estan disponibles en tots els dispositius amb accés a YouTube. Obtén més informació sobre les subscripcions de pagament de YouTube.

Dispositius mòbils

• Tots els avantatges de YouTube Premium, com ara els vídeos sense anuncis i la reproducció en segon pla, estan disponibles a l'aplicació YouTube per a mòbils.
  • Actualitza l'aplicació YouTube a l'última versió per assegurar-te que tinguis accés als avantatges de la subscripció a YouTube Premium.

Dispositius connectats al televisor

Com a membre de YouTube Premium, pots veure vídeos sense anuncis i contingut de YouTube Originals al teu televisor.Els avantatges de YouTube Premium estan disponibles en qualsevol dispositiu de reproducció en continu, televisor intel·ligent o videoconsola en què hagis iniciat la sessió a l'aplicació YouTube.

Consells:
  • Només es pot reproduir contingut sense connexió i en segon pla a les aplicacions YouTube, YouTube Kids i YouTube Music per a mòbils. Obtén més informació sobre com pots utilitzar els avantatges de YouTube Premium.
  • Assegura't que tinguis la versió més recent de l'aplicació YouTube i que tinguis la sessió iniciada al teu compte de YouTube Premium.

Dispositius de reproducció de música en continu

Navegadors web compatibles