Toestelle wat deur YouTube Premium en YouTube Music Premium gesteun word

As jy YouTube Premium of YouTube Music Premium het, is jou lidmaatskapvoordele beskikbaar op alle toestelle met toegang tot YouTube. Kry meer inligting oor ons betaalde YouTube-lidmaatskappe.

Mobiele toestelle

• Alle YouTube Premium- en Music Premium-voordele – soos advertensievrye video’s, Agtergrondspeel en meer – is op die mobiele weergawe van die YouTube-app en die YouTube Music-app beskikbaar.
  • Dateer op na die jongste weergawe van die YouTube- of YouTube Music-app om seker te maak dat jy toegang het tot alle YouTube Premium-lidvoordele.

TV-gekoppelde toestelle

As 'n YouTube Premiumlid kan jy na advertensievrye video's en YouTube Originals op jou TV kyk. Jou YouTube Premium-voordele is op enige stromingtoestel, slim-TV of speletjiekonsole beskikbaar waar jy by die YouTube-app aangemeld is.

Wenke:
  • Die YouTube Music-app is nie op leefareatoestelle beskikbaar nie.
  • Vanlyn en agtergrondspeel is slegs beskikbaar op YouTube, YouTube Kids en YouTube Music se mobiele app. Kom meer te wete omtrent die gebruik van YouTube Premium-voordele.
  • Maak seker dat jy die jongste weergawe van die YouTube-app het en dat jy met jou YouTube Premiumrekening aangemeld is.

Musiekstromingtoestelle

• Chromecast Audio in die YouTube Music-app: Premium-lede kan oudio van die YouTube Music-app op Chromecast Audio-toestelle of Google Cast-gekoppelde luidsprekers speel.

Gesteunde webblaaiers

Chromecast

Die volgende Chromecast-modelle ondersteun nie direkte aanmelding by YouTube op TV nie:

• Ultra
  • 3de Gen
  • 2de Gen
  • 1ste Gen

Om YouTube-video's na jou TV uit te saai deur gebruik te maak van 'n Chromecast:

1. Meld vanaf 'n mobiele toestel by jou YouTube Premium-rekening aan.
  2. Koppel jou toestel aan jou TV deur die  ikoon te gebruik.
  3. Gebruik jou mobiele toestel om ander YouTube-video's deur te blaai en te kies.