Ändra språk för en uppladdad video

Du kan inte ändra språk för en video du inte själv har laddat upp. Läs mer om hur du hittar tillgänglig textning när du tittar på videor på olika språk.

Videons språkinställningar hjälper YouTube och bidragsgivare att förstå videons originalspråk när de lägger till undertexter och textning. Det hjälper också tittarna att hitta videor på sitt eget språk.

How to set the default language of a video you upload to YouTube

Ändra språk för videor

Du kan ändra språket på din uppladdade video om det är felaktigt inställt.

1. Logga in på YouTube Studio.
  2. Välj Innehåll i menyn till vänster.
  3. Klicka på en videos miniatyr.
  4. Klicka på VISA MER längst ned på sidan.
  5. Välj videons språk i avsnittet Videospråk och Spara.
Obs! Om du ändrar inställningen för videons originalspråk används det nya språket som källspråk för alla framtida översättningar av undertexter. Undertexter som har publicerats eller är i utkast påverkas inte.