Endre språk for de opplastede videoene dine

Det er ikke mulig å endre språk for videoer du ikke har lastet opp selv. Finn ut hvordan du sjekker om teksting er tilgjengelig, når du ser på videoer på andre språk.

Gjennom innstillingen for videospråk får YouTube informasjon om hovedspråket som snakkes i videoen din. Dette gjør at YouTube og eventuelle bidragsytere vet hva som er originalspråket i videoen din når de skal legge inn oversettelser. Det gjør det også enklere for seerne å finne videoer på sitt eget språk.

How to set the default language of a video you upload to YouTube

Endre videospråk

Du kan endre originalspråket for videoen hvis det er angitt feil.

1. Logg på YouTube Studio.
  2. Velg Videoer på menyen til venstre.
  3. Klikk på tittelen eller miniatyrbildet til videoen.
  4. Åpne Avansert-fanen.
  5. Velg videospråk fra rullegardinmenyen Videospråk og deretter Lagre.
Merk: Hvis du endrer innstillingen for originalspråket i videoen, brukes det nye språket som kildespråk for fremtidige oversettelser. Publisert teksting og utkast berøres ikke.