Endre språk for de opplastede videoene dine

Det er ikke mulig å endre språk for en video du ikke har lastet opp selv. Finn ut hvordan du sjekker om teksting er tilgjengelig, når du ser på videoer på andre språk.

Gjennom innstillingen for videospråk får YouTube informasjon om hovedspråket som snakkes i videoen din. Dette gjør at YouTube og eventuelle bidragsytere vet hva som er originalspråket i videoen din når de skal legge inn oversettelser. Det gjør det også enklere for seerne å finne videoer på sitt eget språk.

How to set the default language of a video you upload to YouTube

Endre videospråk

Du kan endre originalspråket i videoen hvis det er angitt feil.

1. Logg på betaversjonen av YouTube Skaperstudio.
  2. Velg Videoer i menyen til venstre.
  3. Klikk på tittelen eller miniatyrbildet til videoen.
  4. Åpne Avansert-fanen.
  5. Velg videospråk fra rullegardinmenyen Videospråk og Lagre.

Veiledning for den klassiske versjonen av Skaperstudio

1. Gå til Videobehandler ved å klikke på kontoen din øverst til høyre > Skaperstudio > Videobehandler > Videoer.
  2. Ved siden av videoen du vil redigere, klikker du på rullegardinmenyen ved siden av Rediger-knappen.
  3. Velg Teksting.
  4. Klikk på Endre språk nederst på siden.
  5. Angi språket som snakkes mest i videoen, og velg deretter Angi språk. Du kan angi dette som standardspråk for alle videoene dine ved å velge Standard for nye opplastinger.
Merk: Hvis du endrer innstillingen for originalspråket i videoen, brukes det nye språket som kildespråk for fremtidige oversettelser (publisert teksting og utkast berøres ikke).