Ladatun videon kielen muuttaminen

Jos et ole ladannut videota itse, et voi muuttaa sen kieltä. Katso, mistä näet onko vieraskieliselle videolle tekstitystä saatavilla.

Kieliasetus auttaa YouTubea ja tekstittäjiä tunnistamaan videon alkuperäiskielen. Ominaisuudesta on hyötyä, kun YouTube-videoihin lisätään tekstityksiä. Asetus auttaa myös katsojia löytämään videoita omalla kielellään.

Videon kielen muuttaminen

Voit muuttaa lataamasi videon kieltä, jos se on määritetty väärin.

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Sisältö.
  3. Klikkaa videon pikkukuvaa.
  4. Tarkista, että haluamasi kieli näkyy Tekstitykset-välilehdellä. Klikkaa LISÄÄ KIELI lisätäksesi kielen tekstityksiä sekä nimeä ja kuvausta varten.
  5. Siirry Tiedot-välilehdelle.
  6. Klikkaa sivun alalaidasta NÄYTÄ LISÄÄ.
  7. Valitse videon sekä nimen ja kuvauksen kieli Kieli ja tekstitystodistus ‐kohdasta ja klikkaa Tallenna.
Huom. Jos muutat videon alkuperäiskieltä, uusi kieli on lähtökielenä kaikissa sen jälkeen lisättävissä käännöstekstityksissä. Muutos ei kuitenkaan vaikuta aiemmin julkaistuihin tai luonnosvaiheessa oleviin tekstityksiin.