Vælg det sprog, der tales i din uploadede video

Det er ikke muligt at ændre sproget for en video, du ikke har uploadet. Få flere oplysninger om, hvordan du tjekker, om undertekster er tilgængelige, når du ser videoer på flere forskellige sprog.

Videoens sprogindstillinger hjælper YouTube og bidragyderen med at forstå din videos oprindelige sprog, når du tilføjer undertekster. Det bruges også til at hjælpe seere med at finde videoer på deres sprog.

How to set the default language of a video you upload to YouTube

Skift videosprog

Du kan ændre sproget i din uploadede video, hvis det er forkert angivet.

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indhold i menuen til venstre.
  3. Klik på en videos miniaturebillede.
  4. Klik på VIS MERE nederst.
  5. Vælg videoens sprog i sektionen Videosprog, og klik på Gem.
Bemærk! Hvis du ændrer indstillingen for din videos originalsprog, vil alle fremtidige oversatte undertekster bruge det nye sprog som kilde til oversættelser. Dine udgivne undertekster og udkast til undertekster vil ikke blive påvirket.