Word ’n kanaallid op YouTube

Kanaallidmaatskappe op die hoof-YouTube-werf en -app maak dit vir jou moontlik om publieke kentekens, emosiekone en toegang tot skepperbyvoordele wat deur die kanaal aangebied word, te koop.

Lidmaatskappe kan verskillende pryse hê, na gelang van jou land en die platform wat jy gebruik.

Let wel: Vanaf Januarie 2022 sal sommige gebruikers wat kanaallede word op die YouTube-app via Google Play gefaktureer word. Dit sal nie pryse of koste raak nie; net waarvandaan die aankoop gefaktureer word. Jy kan pay.google.com besoek om onlangse heffings te sien en te kyk hoe jy gefaktureer word.

Sluit aan, verander vlakke of kanselleer ’n lidmaatskap

Word ’n kanaallid

Sluit aan by ’n deelnemende kanaallidmaatskap op die hoof-YouTube-werf en -app.
  1. Besoek youtube.com of maak die YouTube-app oop.
  2. Gaan na die kanaal van, of na ’n video wat opgelaai is deur die skepper wat jy wil ondersteun, en kyk of hulle lidmaatskappe op hul kanaal geaktiveer het.
  3. Klik Sluit aan.
  4. Volg die porboodskappe om jou betaalinligting in te voer.
  5. Klik Koop.

Jy sal ’n verwelkomingsaankondiging sien sodra jou transaksie voltooi is.

Verander jou lidmaatskapvlak

Om op te gradeer

1. Gaan na die kanaaltuisblad van die lidmaatskap wat jy wil verander en klik Sien byvoordele.
  2. Kies die vlak waarby jy wil aansluit en dan Verander vlak.
  3. Kies Gradeer op.
  4. Jy sal onmiddellik met aankoop toegang tot die opgegradeerde vlak kry.
    1. Prysnota: Jy sal net die verskil tussen prysvlakke moet betaal, teen ’n aangepaste prys vir die dae wat oor is in jou faktureringsiklus wat in daardie stadium aktief is.
    2. Byvoorbeeld: As jy $4,99 betaal en jy gradeer ’n halwe maand voor jou volgende betaling op na die $9,99-vlak, sal jy ($9,99-$4,99) X (0,5)= $2,50 vir die res van die maand betaal.
  5. Jou maandelikse faktureringdatum sal nie weens ’n vlakopgradering verander nie.

Om af te gradeer

1. Gaan na die kanaaltuisblad van die lidmaatskap wat jy wil verander en klik Sien byvoordele.
  2. Kies die vlak waarby jy wil aansluit en dan Verander vlak.

Fakturering- en toegangsbesonderhede vir afgraderings

• Jou maandelikse faktureringdatum sal nie weens ’n vlakafgradering verander nie.
  • Jy sal tot jou volgende faktureringdatum toegang tot jou oorspronklike vlak kry.
  • Jy sal die nuwe goedkoper prys betaal op jou volgende faktureringdatum.
  • Jy sal enige geakkumuleerde lojaliteit wat in jou kenteken weerspieël word, behou as dit deur die skepper aangebied word.

Jy sal enige geakkumuleerde lojaliteit wat in jou kenteken weerspieël word, behou as dit deur die skepper aangebied word.

Kanselleer ’n kanaallidmaatskap
Maak die lidmaatskapbestuurskerm oop deur Sien byvoordele te klik op ’n kanaaltuisblad en dan kies en dan klik Beëindig lidmaatskap en byvoordele.
Jy kan jou lidmaatskap ook enige tyd kanselleer deur die stappe hieronder op ’n rekenaar te volg:
  1. Meld aan by YouTube.
  2. Gaan na youtube.com/paid_memberships.
  3. Soek die kanaallidmaatskap wat jy wil kanselleer en klik Bestuur lidmaatskap.
  4. Kies DEAKTIVEER.
  5. KIES BEËINDIG LIDMAATSKAP.
  6. Jy sal ’n kansellasiebevestigingskerm sien.

Kom hier meer te wete as jy sukkel om jou lidmaatskap te kanselleer.

Koop ’n geskenklidmaatskap
Geskenklidmaatskappe is net op deelnemende kanale vir aankoop of gebruik beskikbaar. Kykers kan web-, Android- of iOS-toestelle gebruik om intekening te aanvaar en geskenke te kry.

Met geskenklidmaatskappe kan kykers vir ander kykers die geleentheid koop om tot een maand lank toegang tot die byvoordele van ’n kanaallidmaatskap te kry. Om geskenklidmaatskappe te koop, moet jy ’n regstreekse stroom of première kyk op ’n kanaal waarvoor Skenkings aangeskakel is.

Geskenklidmaatskappe is beskikbaar in regstreekse strome en premières op kanale wat kwalifiseer. As geskenklidmaatskappe vir die kanaal beskikbaar is, kan jy ’n geskenklidmaatskap tydens ’n regstreekse stroom of première koop.

1. Gebruik ’n rekenaar om by YouTube aan te meld.
  2. Gaan na die kwalifiserende kanaal waarop jy geskenklidmaatskappe wil koop.
  3. Sluit aan by die kanaal se regstreekse stroom of première.
  4. Klik  in die regstreekse klets.
  5. Klik Lidmaatskapskenking .
  6. Kies die aantal kykers aan wie jy lidmaatskappe wil skenk.
  7. Voltooi die transaksie.

Geskenklidmaatskappe word teen die naaste hoogste prysvlak beskikbaar aangebied, tot en met $5.

Sodra jy geskenklidmaatskappe koop, sal ’n aftellingflitsstrook jou aankoop vir ’n beperkte tyd in regstreekse klets uitlig. Die hoeveelheid tyd hang af van jou aankoopbedrag. Die skepper kan die regstreekse klets of regstreekse stroom beëindig voordat jou geskenk aangekondig word, maar YouTube sal steeds vir ’n tydperk daarna geskenke versprei.

Let wel: Die aantal geskenklidmaatskappe, jou kanaalnaam en jou profielprent is vir die publiek sigbaar. Hierdie inligting is dalk ook deur ons YouTube Data API-diens vir die kanaal beskikbaar en die kanaal kan hierdie inligting met derdepartydienste deel. Jou geskenklidmaatskapaankoop word as deurgevoer beskou sodra YouTube die eerste geskenk aan ’n kyker versprei.

Aanvaar intekening en kry geskenklidmaatskappe
Geskenklidmaatskappe is net op deelnemende kanale vir aankoop of gebruik beskikbaar. Kykers kan web-, Android- of iOS-toestelle gebruik om intekening te aanvaar en geskenke te kry.

Hoe om geskenklidmaatskappe te koop en te kry

Kykers moet intekening aanvaar om vir geskenklidmaatskappe te kwalifiseer. Sodra jy intekening aanvaar het, sal jy kwalifiseer om geskenklidmaatskappe te ontvang op enige kanaal waarop skenking geaktiveer is en waarmee jy onlangs interaksie gehad het (byvoorbeeld deur ’n video op daardie kanaal te kyk). Wanneer jy ’n geskenk ontvang, sal dit outomaties op jou rekening toegepas word en jy sal toegang kry tot spesiale byvoordele soos kentekens en gepasmaakte emosiekone.

As jy voorheen slegs vir ’n spesifieke kanaal intekening aanvaar het, kwalifiseer jy steeds om geskenke op daardie kanaal te ontvang. Jy sal steeds globaal intekening moet aanvaar om te kwalifiseer om geskenke op ander kanale te ontvang.

Om intekening vir geskenklidmaatskappe te aanvaar, moet jy aangemeld wees met ’n YouTube-kanaal wat nie ’n handelsmerkrekening is nie. Kyk of jy op ’n handelsmerkrekening is. Kanaallede kwalifiseer nie op die oomblik om geskenklidmaatskappe te kry nie.

Aanvaar intekening vir geskenklidmaatskappe

Daar is baie maniere om intekening vir geskenke te aanvaar, insluitend maar nie beperk nie tot:

• In regstreekse klets
  • Op ’n video se kykbladsy
  • Op die kanaalbladsy
  • Gebruik ’n skepper se unieke URL om intekening te aanvaar (skakel na kanaalbladsy met /allow_gifts aan die einde).

Aanvaar intekening deur regstreekse klets

1. Gaan na ’n kwalifiserende kanaal se regstreekse stroom of première.
  2. Binne die regstreekse klets:
    1. Kies LAAT GESKENKE TOE of
    2. Kies die vasgespelde Lidmaatskapskenking .
  3. Bevestig dat jy intekening wil aanvaar deur die “Laat geskenke toe”-skakelaar aan te skakel

Aanvaar intekening deur ’n kanaal of kykbladsy:

1. Gaan na ’n kwalifiserende kanaal se bladsy of die kykbladsy van ’n video.
  2. Klik SLUIT AAN  en dan Meer   en dan ”Geskenkinstellings”.
  3. Bevestig dat jy intekening wil aanvaar deur die “Laat geskenke toe”-skakelaar aan te skakel.
​​Let wel: As jy vir ’n geskenklidmaatskap gekies word, kan die publiek jou kanaalnaam sien. Hierdie inligting is dalk ook deur ons YouTube Data API-diens vir die kanaal beskikbaar en die kanaal kan hierdie inligting met derdepartydienste deel.

Om te onttrek aan die opsie om geskenke toe te laat, moet jy “Geskenkinstellings” oopmaak deur SLUIT AAN te klik op enige kanaal of kykbladsy waarop geskenklidmaatskappe geaktiveer is, en “Laat geskenke toe” afskakel. Jy sal nie meer kwalifiseer om geskenke op enige kanaal te ontvang nie.

Kry ’n geskenklidmaatskap

Wanneer ’n kanaallid of skepper geskenklidmaatskappe koop, word dit in die regstreekse klets aangekondig. As jy gekies is om ’n 1 maand lange lidmaatskap te ontvang, sal ’n kennisgewing in die regstreekse klets gewys word en sal ons vir jou ’n e-poskennisgewing stuur.

Geskenklidmaatskappe kan nie terugbetaal word nie en kan nie vir kontantwaarde geruil word nie. Alle geskenklidmaatskappe gee tot 1 maand se toegang tot kanaallidmaatskapbyvoordele, en verstryk daarna.

Om jou lidmaatskapvoordele en toegangsbyvoordele te bekyk:

• Kies die "Lidmaatskappe"-oortjie op die kanaal waarvan jy ’n lid geword het, OF
  • Kies SIEN BYVOORDELE op enige videobladsy van daardie kanaal.

Geskenklidmaatskappe herhaal nie en jou rekening sal nie gehef word nadat dit eindig nie. Kontak steundienste as jy jou geskenklidmaatskap vroeg wil eindig. Jy sal toegang verloor tot die geskenklidmaatskapbyvoordele.

Betaling- en faktureringinligting

Faktureringinligting

Nuwe en bestaande lede

As jy ’n aktiewe betaalde lidmaatskap het, sal betaling outomaties aan die begin van elke maandelikse faktureringsiklus van jou gehef word.

Gekanselleerde lidmaatskappe

Wanneer jy ’n betaaldekanaallidmaatskap kanselleer, sal betaling nie weer van jou gehef word tensy jy dit heraktiveer nie. Jy sal tot aan die einde van daardie faktureringtydperk aanhou om lidmaatskapbyvoordele te ontvang.

Heraktiveerde lidmaatskappe

Jy kan jou lidmaatskap enige tyd heraktiveer. As jy heraktiveer in dieselfde faktureringsiklus waarin jy gekanselleer het, sal betaling nie van jou gehef word totdat daardie faktureringsiklus eindig nie.

Dateer jou betaalinligting op

Jy kan die kredietkaart wat gebruik is vir ’n betaalde lidmaatskap in die My intekeninge-afdeling van jou Google-rekening verander Neem kennis dat jy dalk eers ’n nuwe kaart by jou Google-rekening sal moet voeg.
As jy ’n aktiewe betaalde lidmaatskap het, sal betaling outomaties aan die begin van elke maandelikse faktureringsiklus van jou gehef word. Jy kan jou volgende faktureringdatum bekyk en jou lidmaatskap bestuur by youtube.com/paid_memberships.

Herhalende heffings in Indië

Weens die Reserwebank van Indië se e-mandaatvereistes, moet jy jou betalingbesonderhede verifieer of weer invoer om toegang tot jou herhalende lidmaatskappe te behou. Om dit te doen, volg die instruksies in die YouTube-app of op youtube.com. Let daarop dat jou bank dalk nie tans herhalende betalings steun nie. Gaan die lys banke na wat herhalende betalings steun of kry meer inligting.

Hoe raak onderbreekte kanaallidmaatskappe jou betalings

Verduidelik “Onderbreek-modus”

Kanaallidmaatskappe word soms in "onderbreek-modus" geplaas. Dit kan gebeur wanneer ’n kanaal van MKN verander, wanneer ’n kanaal as gemaak vir kinders gestel word, of as ’n kanaal nie kan monetiseer nie. Wanneer "onderbreek-modus" gebeur, beteken dit die kanaal kan nie met lidmaatskappe monetiseer nie – dit is dikwels ’n tydelike toestand. As ’n kanaal in "onderbreek-modus" is, beteken dit dat die kanaal nie byvoordele en ander voordele kan lewer nie.

Betalingbesonderhede

As jy ’n aktiewe betaalde lid van ’n kanaal in "onderbreek-modus" is, sal jou maandelikse herhalende betaling, faktureringsiklus en toegang tot lidmaatskappe ook onderbreek word.

As jy vir ’n kanaallidmaatskap op iOS of Android ingeteken het, kan jou maandelikse herhalende betalings gekanselleer word as die kanaal in onderbreek-modus is nadat jou faktureringtydperk geëindig het. As dit gebeur, sal jy in kennis gestel word dat jou lidmaatskap gekanselleer is en dat jy weer sal kan aansluit as of wanneer die kanaal se lidmaatskap weer geaktiveer word.

Lidmaatskappe kan vir ’n maksimum van 120 dae op ’n kanaal onderbreek bly; daarna sal lidmaatskappe en lede se maandelikse herhalende betalings kanselleer word.

Hoe beëindigde kanaallidmaatskappe jou betaling raak

As ’n kanaal die lidmaatskappe-kenmerk beëindig of toegang daartoe verloor (byvoorbeeld, as dit nie meer deel van die YouTube Vennootprogram is nie), sal alle lidmaatskappe se maandelikse herhalende betalings en toegang tot alle lidmaatskapbyvoordele onmiddellik beëindig word. Kykers wat lede was toe lidmaatskappe beëindig is, sal ’n beëindiging-e-pos ontvang met inligting oor hoe om ’n terugbetaling te versoek.

Kanaallidmaatskapterugbetalings

Jy kan jou betaalde kanaallidmaatskap enige tyd kanselleer. Sodra jy kanselleer, sal betaling nie weer van jou gehef word nie. Jy sal tot aan die einde van die faktureringsiklus die kenteken kan gebruik en toegang tot skepperbyvoordele hê. Neem kennis dat jy nie terugbetaal sal word vir die tydperk tussen wanneer jy kanselleer en wanneer jou kanaallidmaatskap amptelik eindig nie.
As jy ’n ongemagtigde kanaallidmaatskapheffing op jou rekening opmerk, kan jy hierdie stappe volg om die ongemagtigde heffing aan te gee. As skepperbyvoordele of ander kenmerke van jou betaalde kanaallidmaatskap defektief of onbeskikbaar is, of as dit nie werk soos verklaar nie, kan jy enige tyd ons steundienste kontak om ’n terugbetaling te versoek. Ons verskaf nie terugbetalings of krediete vir faktureringtydperke wat gedeeltelik verstryk het nie.
As jy ’n lid is wat via Apple ingeteken het, moet jy Apple-steundienste kontak om ’n terugbetaling vir jou betaalde kanaallidmaatskap te versoek. Apple se terugbetalingsbeleid sal geld.

Kanaallidmaatskap-inkomstedeling met skeppers

Skeppers ontvang 70% van die lidmaatskapinkomste wat deur Google erken word nadat plaaslike verkoopsbelasting en ander fooie (na gelang van die land en gebruikers se platform) afgetrek is. Betalingverwerkingfooie (insluitend kredietkaartfooie) word tans deur YouTube gedek

Gebruik en bestuur jou lidmaatskapvoordele

Kanaallidmaatskapvoordele vir alle lede

Wanneer jy ’n lid word, kry jy toegang tot sekere voordele. Jy sal verskillende byvoordele kry op grond van die verskillende vlakke waarop jy aansluit.
  • Gemeenskapplasings slegs vir lede: Jy kan plasings wat slegs vir lede is, op die kanaal se Gemeenskapoortjie sien. Eksklusiewe inhoud word as “Slegs vir lede” gemerk en sluit teksplasings, GIF’s, meningspeilings, video’s en meer in.
  • Liderkenningrak: As die skepper hierdie rak aangeskakel het, kan jou avatar saam met ander aktiewe lede op die kanaal se bladsy uitgestal word. Hierdie rak is die skepper se manier om jou publiek te bedank dat jy ’n lid van hul kanaal is. As jy jou lidmaatskap kanselleer, word jy nie meer op die rak uitgestal nie.
  • Lidmylpaalkletse: Vir elke maand wat jy ’n lid bly (vanaf jou 2e agtereenvolgende maand), sal jy een lidmylpaalklets kry. Lidmylpaalkletse is spesiaal uitgeligte boodskappe wat in regstreekse klets op regstreekse strome of premières gebruik kan word. Hierdie spesiale boodskappe beklemtoon hoe lank jy al ’n lid van hierdie kanaal is, en alle kykers kan dit sien.
  • Kanaalkentekens: ’n Eksklusiewe publiekgerigte lidmaatskapkenteken wat langs jou kanaalnaam verskyn in alle opmerkings en regstreekse kletse wat jy op die kanaal gemaak het.
    • Die kenteken sal op sommige kanale wys hoe lank jy al ’n lid is deur verstekkentekens van verskillende kleure of pasmaakkentekens.
  • Video’s slegs vir lede: Eksklusiewe video’s wat slegs vir kanaallede op die regte vlakke beskikbaar is om te kyk. Enigiemand kan ’n video vind wat slegs vir lede is, maar slegs lede op die regte vlak(ke) kan dit kyk. Hierdie video’s kan op die kanaal se Lidmaatskappe-, Inhoud- en Gemeenskapoortjies gevind word. Hierdie video’s sal dalk ook in ’n lid se Tuis- en Intekeninge-stroom opduik.
  • Boodskap oor nuwe lid: As jy tydens ’n regstreekse stroom op daardie kanaal ’n kanaallid word, sal daar ’n heldergroen “Nuwe lid”-boodskap in die regstreekse klets gestuur word. Jou profielfoto word ook vir 5 minute bo-aan die klets vasgespeld.
  • Regstreekse klets slegs vir lede: Skeppers sal dalk tydens publieke regstreekse strome klets slegs vir lede maak. Hoewel almal steeds die regstreekse stroom kan sien, kan slegs lede kletse plaas.
  • Gepasmaakte emosiekone: As dit deur die skepper opgelaai word, kan kanaallede eksklusiewe emosiekone in opmerkings op die kanaal se video’s en regstreekse kletse gebruik. Jy sal die gesinnaam gebruik wat deur die skepper toegeken is om emosiekone outomaties in regstreekse klets te voltooi.
  • Ander skepperbyvoordele: As dit deur die kanaal aangebied word, sal jy dalk ook toegang kry tot ander eksklusiewe skepperbyvoordele.

Let wel: “Stadigmodus” – wat beperk hoe dikwels jy opmerkings in ’n regstreekse klets kan maak – geld nie vir aktiewe betaalde kanaallede nie.

Skepperbyvoordele vir verskillende vlakke

Elke vlak het sy eie pryspunt. Jou byvoordele tel op soos jy met vlakke opbeweeg. Dit beteken dat as jy op die duurste vlak aansluit, jy toegang sal hê tot byvoordele op al die laer vlakke.

Wat kry ek vir elke vlak en hoe sluit ek aan?

Dit verskil van kanaal tot kanaal. Jy kan die verskillende byvoordele sien wanneer jy Sluit aan klik.

Ek is reeds ’n lid. Hoe kan ek die byvoordele wat beskikbaar is, sien?

Gaan na die kanaaltuisblad waarby jy reeds aangesluit het en dan kies Sien byvoordele.

Skakel kanaallidmaatskapkennisgewings aan of af

Jy kan as ’n kanaallid inhoud wat slegs vir lede is, in die Gemeenskapoortjie, Lidmaatskapoortjie of die kanaal se Inhoudoortjies vind. Jy sal dalk ook video’s wat slegs vir lede is, in jou Tuis- en Intekeninge-stroom sien opduik. Ons sal ook kennisgewings of e-posse gebruik om jou te vertel wanneer ’n kanaal:

• ’n Nuwe plasing skep wat slegs vir lede is
  • ’n Nuwe video oplaai wat slegs vir lede is
  • ’n Regstreekse stroom begin wat slegs vir lede is
  • ’n Regstreekse stroom skeduleer wat slegs vir lede is en wat oor 30 minute begin

Jy kan ook onttrek aan kennisgewings en e-posse oor inhoud wat slegs vir lede is.

Skakel kennisgewings af

As jy nie wil weet van nuwe inhoud wat slegs vir lede is nie, kan jy:

• Onttrek aan kennisgewings en e-posse vir individuele kanale waarvan jy ’n lid is.
    • Om te onttrek aan kennisgewings vir inhoud wat slegs vir lede is: Gaan na Instellings en dan Kennisgewings en dan Skakel die skakelaar langs Slegs lede af.
    • Om te onttrek aan e-posse oor inhoud wat slegs vir lede is: Gebruik die Teken Uit-skakel in enige lede-e-pos wat jy ontvang het. As jy weer op e-poskennisgewings wil inteken, kan jy gaan na Instellings en dan Kennisgewings en dan Kies "E-posse waarop jy uitgeteken is" onder "E-poskennisgewings" en kies watter e-posse jy graag wil ontvang.
  • Onttrek aan alle kennisgewings vir ’n individuele kanaal:
    • Gaan na ’n kanaal waarop jy ingeteken het en dan Kennisgewings  en dan Geen . Dit sal alle kennisgewings vir hierdie kanaal afskakel, en nie net inhoud wat slegs vir lede is nie.
  • Skakel alle kennisgewings af op jou rekening.

Bekyk eksklusiewe inhoud in die Gemeenskapoortjie

Eksklusiewe inhoud word gemerk as "Slegs vir lede" in die Gemeenskapoortjie. Dit sluit in teksplasings, GIF's, meningspeilings, video's en meer.

Gee onvanpaste byvoordele aan

As jy ’n aanbieding sien wat jy meen YouTube se gemeenskapsriglyne skend (insluitend seksuele, gewelddadige of haatlike inhoud, misleidende aanbiedings of strooipos) kan jy dit aangee deur Gee byvoordele aan op die aanbiedingskerm te klik nadat jy die Sluit aan-knoppie geklik het (of Sien byvoordele as jy reeds ’n lid is).

Privaatheidsinligting

Sigbare lidmaatskapstatus

Sodra jy by ’n kanaal aansluit, sal die volgende inligting publiek op YouTube beskikbaar gemaak word en kan die kanaal inligting met derdepartymaatskappye deel:
  • Jou kanaal-URL
  • Die naam van jou YouTube-kanaal
  • Jou profielprent
  • Wanneer jy as ’n lid by die kanaal aangesluit het
  • Die vlak waarvan jy ’n lid is
Let wel: Die kanaal kan hierdie inligting met ’n klein, uitgesoekte groep derdepartymaatskappye deel om die kanaal se byvoordele te verskaf.

Hoe jou inligting gebruik kan word

Ander kykers kan jou inligting hierbo sien. Die inligting wat gedeel word, kan afhang van die kanaal waarby jy aangesluit het. Hierdie lys is nie allesomvattend nie:
  • Alle lede het ’n sigbare kenteken wat in opmerkings en klets langs jou kanaalnaam verskyn.
  • As jy ’n kanaallid word gedurende ’n regstreekse stroom op daardie kanaal, sal ’n heldergroen "Nuwe lid"-boodskap in die regstreekse klets gestuur word. Jou profielfoto sal 5 minute lank aan die bokant van die regstreekse klets vasgespeld word, wat jou kanaalnaam wys as iemand daaroor hou.
  • Sommige kanale voeg dalk jou inligting hierbo by ’n lys bedankings in hul video's, of jou inligting kan by die kanaal se erkenningrak gevoeg word.
  • Sommige kanale deel dalk jou inligting hierbo om ’n diens te gee (byvoorbeeld, ledetoegang tot ’n kletskamer wat deur ’n derdepartymaatskappy aangebied word).

Gaan derdepartywerf of -app se toegang na en verwyder dit

Verwyder derdepartywerf of -app se toegang

As jy vir ’n werf of app wat jy nie meer vertrou nie rekeningtoegang gegee het, kan jy hul toegang tot jou Google-rekening verwyder. Die werf of app sal nie meer toegang tot enige inligting van jou Google-rekening kan kry nie, maar jy moet dalk versoek dat hulle die data uitvee wat hulle reeds het.
  1. Gaan na jou Google-rekening.
  2. Kies Sekuriteit op die linkernavigasiepaneel.
  3. Kies Bestuur derdepartytoegang op die Derdeparty-apps met Rekeningtoegang-paneel.
  4. Kies die werf of app wat jy wil verwyder.
  5. Kies Verwyder toegang.

Gee ’n derdepartywerf of -app aan

Volg hierdie stappe as jy glo ’n werf of app misbruik jou data, soos om strooipos te skep, jou na te boots, of jou data op skadelike maniere te gebruik.

1. Gaan na die Apps met toegang tot jou rekening-afdeling van jou Google-rekening. Jy sal dalk moet aanmeld.
  2. Kies die app wat jy wil aangee en dan Gee hierdie app aan.

Kom meer te wete oor rekeningtoegang vir derdepartywerwe en -apps.