Opret, rediger eller opsig et kanalmedlemskab, eller giv det som gave

Med kanalmedlemskaber kan du blive en del af en youtubers kanalmedlemskabsprogram via månedlige betalinger og få eksklusivt fryns, som kan omfatte badges, emojis, fællesskabsopslag, indhold og meget mere.

Hvis du befinder dig i et eller en af de tilgængelige lande/regioner, kan du blive medlem af deltagende kanaler. Priser på kanalmedlemskaber kan variere afhængigt af dit land/din region og af den platform, du bruger til at tilmelde dig.

Når du er kanalmedlem, kan du udforske, hvordan du bruger og administrerer dine medlemsfordele.

Bliv kanalmedlem

Bliv kanalmedlem

Sådan deltager du i en kanals medlemskabsprogram:
  1. Gå til youtube.com, eller åbn YouTube-appen.
  2. Gå til kanalen, der tilhører den youtuber, du gerne vil støtte, eller til en video, youtuberen har uploadet. Tjek, om youtuberen har aktiveret medlemskaber for kanalen.
  3. Vælg Tilmeld dig.
  4. Følg vejledningen for at angive dine betalingsoplysninger.
  5. Vælg Køb.
Du får en velkomstbesked, når din transaktion er gennemført.

Find og løs problemer med at blive medlem af en kanal

Der kan være forskellige årsager til, at du ikke kan finde knappen "Bliv medlem" for en kanal, blandt andet:

• Youtuberen har ikke aktiveret medlemskaber for sin kanal.
  • Du eller youtuberen er ikke i et land/en region, hvor medlemskaber er tilgængelige.
  • Knappen "Bliv medlem" er endnu ikke tilgængelig på alle platforme. Knappen "Bliv medlem" vises kun på kvalificerede afspilningssider. Afspilningssider for videoer, som visse musikpartnere har gjort krav på, er eksempelvis ikke kvalificerede.

Her er nogle løsninger, hvis problemet er platformrelateret:

• Du kan vælge knappen Bliv medlem på kanalens startside.
  • Du kan føje /join til slutningen af kanalwebadressen for at linke direkte til kanalens medlemskabsvindue.
  • Du kan blive medlem af kanalen via en computer og få adgang til fryns på alle tilgængelige platforme.

Skift medlemskabsniveau

Opgrader dit medlemskabsniveau for en kanal

Sådan opgraderer du dit medlemskabsniveau:

1. Gå til startsiden for den kanal, hvor du vil ændre dit medlemskab.
  2. Vælg Se fryns.
  3. Vælg det medlemskabsniveau, du vil have og så Skift niveau.
  4. Vælg Opgrader.
  5. Du får adgang til det højere niveau med det samme, når du foretager købet.
    1. Bemærk! Du bliver kun opkrævet prisforskellen mellem de to niveauer beregnet ud fra, hvor mange dage der er tilbage af din aktuelle faktureringsperiode.
    2. Eksempel: Hvis du betaler 4,99 USD, og du opgraderer til niveauet, som koster 9,99 USD, med en halv måned tilbage indtil din næste betaling, bliver du opkrævet (9,99 - 4,99) x (0,5) = 2,50 USD.

Få flere oplysninger om, hvordan ændringer af kanalmedlemskabsniveauet påvirker din fakturering.

Nedgrader dit medlemskabsniveau for en kanal

Sådan nedgraderer du dit medlemskabsniveau:

1. Gå til startsiden for den kanal, hvor du vil ændre dit medlemskab.
  2. Vælg Se fryns.
  3. Vælg det medlemskabsniveau, du vil have og så Skift niveau.

Få flere oplysninger om, hvordan ændringer af kanalmedlemskabsniveauet påvirker din fakturering.

Opsig et kanalmedlemskab

Opsig et kanalmedlemskab

Du kan når som helst opsige et kanalmedlemskab. Du bliver ikke opkrævet igen, når du har opsagt medlemskabet. Du har adgang til youtuberfryns, herunder badget, indtil udgangen af din faktureringsperiode.
Du kan opsige dit medlemskab på en kanals startside:
  1. Vælg Se fryns på en kanals startside.
  2. Vælg Indstillinger og så Opsig medlemskab og fryns.

Du kan også opsige et kanalmedlemskab via sektionen "Køb og medlemskaber":

1. Vælg dit profilbillede .
  2. Vælg "Køb og medlemskaber".
  3. Vælg det medlemskab, du vil opsige.
  4. Vælg DEAKTIVER.
  5. Vælg OPSIG MEDLEMSKAB.

Hvis du har problemer med at opsige dit betalte kanalmedlemskab, kan du få flere oplysninger om, hvordan du finder og løser problemerne.

Bemærk! Du får ikke refusion for perioden mellem opsigelsen og den dato, hvor dit kanalmedlemskab officielt udløber.

Gavemedlemskaber

Med gavemedlemskaber kan youtuberen eller seerne give andre adgang til det fryns, der følger med et kanalmedlemskab, i én måned. Seere skal tilvælge det for at være kvalificerede til gavemedlemskaber fra en kanal. Når du har tilvalgt det, er du kvalificeret til at modtage gavemedlemskaber fra kvalificerede kanaler, som du har interageret med for nylig.

Bemærk! Hvis du tidligere har tilvalgt at tillade gavemedlemskaber fra en bestemt kanal, skal du muligvis tilvælge det globalt for at være kvalificeret til gavemedlemskaber på andre kanaler.

Gavemedlemskab

Giv et medlemskab som gave

Gavemedlemskaber tilbydes til det nærmeste højeste prisniveau til og med 5 USD. Hvis du vil give et medlemskab som gave, skal du se en livestream eller premierevideo på en kanal, mens gavemedlemskaber er aktiveret. Hvis det er muligt at give gavemedlemskaber til kanalen, kan du give dem til andre under livestreamen eller premierevideoen:

1. Log ind på YouTube i Android-appen.
  2. Gå til den kvalificerede kanal, som du vil give gavemedlemskaber til.
  3. Se en livestream eller premierevideo på kanalen.
  4. Tryk på i livechatten.
  5. Tryk på Gavemedlemskab .
  6. Vælg det antal seere, du vil give gavemedlemskaber til.
  7. Fuldfør transaktionen.

Når du har givet gavemedlemskaber, fremhæver et nedtællingsur dit køb i livechatten i et begrænset stykke tid. Hvor længe afhænger af købesummen. Youtuberen kan afslutte livechatten eller livestreamen, før din gave bliver offentliggjort, men den vil stadig blive distribueret.

Bemærk! Antallet af gavemedlemskaber, dit kanalnavn og dit profilbillede er synligt for andre. Disse oplysninger kan også være tilgængelige for kanalen via vores YouTube Data API-tjeneste, og kanalen kan dele oplysningerne med tredjepartstjenester. Dit køb bliver betragtet som fuldført, når YouTube har givet det første medlemskab til en seer.

Tilvælg eller fravælg gavemedlemskaber

Hvis du vil tilvælge gavemedlemskaber, skal du være logget ind med en YouTube-kanal, der ikke er en brandkonto. Tjek, om du er logget ind med en brandkonto. Kanalmedlemmer er i øjeblikket ikke kvalificerede til at modtage gavemedlemskaber.

Tilvælg via livechat

1. Gå til en kvalificeret kanals livestream eller premierevideo.
  2. I livechatten:
    1. Vælg TILLAD GAVER, eller
    2. Vælg det fastgjorte ikon for Gavemedlemskab .
  3. Bekræft, at du vil tilvælge denne mulighed, ved at slå kontakten "Tillad gaver" til.

Tilvælg via en kanal eller afspilningsside:

1. Gå til en kvalificeret kanals side eller afspilningssiden for en video.
  2. Tryk på TILMELD og så Mere og så "Gaveindstillinger".
  3. Bekræft, at du vil tilvælge denne mulighed, ved at slå kontakten "Tillad gaver" til.
Bemærk! Hvis du bliver udvalgt til at få et gavemedlemskab, kan dit kanalnavn ses offentligt. Disse oplysninger kan også være tilgængelige for kanalen via vores YouTube Data API-tjeneste, og kanalen kan dele oplysningerne med tredjepartstjenester.

Fravælg gavemedlemskaber

Sådan fravælger du at modtage gavemedlemskaber fra en hvilken som helst kanal:

1. Åbn "Gaveindstillinger" ved at trykke på TILMELD på en kanal- eller afspilningsside, hvor medlemskaber er aktiveret.
  2. Slå "Tillad gaver" fra.

Så er du ikke længere kvalificeret til at få gavemedlemskaber fra nogen kanal.

Få et gavemedlemskab

Når en youtuber eller seer giver gavemedlemskaber til andre, annonceres det i livechatten. Hvis du er blevet udvalgt til at få 1 måneds medlemskab, vises der en notifikation i livechatten, og vi sender dig en mailnotifikation.

Medlemskaber, der gives som gave, kan ikke refunderes eller ombyttes til kontanter. Alle medlemskaber, der gives som gave, giver op til 1 måneds adgang til fryns til kanalmedlemmer og udløber derefter.

Sådan ser du dine medlemsfordele og får adgang til fryns:

• Vælg fanen "Medlemskaber" på den kanal, du er blevet medlem af, ELLER
  • Vælg SE FRYNS på en videoside på den pågældende kanal.

Gavemedlemskaber bliver ikke fornyet automatisk, og du bliver ikke opkrævet, når et gavemedlemskab slutter. Hvis du vil afslutte dit medlemskab før tid, skal du kontakte support. Du mister adgangen til medlemsfordelene.

Find og løs problemer med at tilmelde dig, ændre eller opsige et medlemskab

Jeg får en fejlmeddelelse om, at YouTube ikke kunne verificere mit land, når jeg forsøger at blive medlem af en kanal. Hvordan løser jeg dette?

Hvis du får fejlmeddelelsen "Vi kunne ikke verificere dit land", skyldes det, at vi skal verificere dit land, før vi kan vise dig de abonnementer og niveauer, der er tilgængelige for dig. Du kan prøve følgende for at løse problemet:

• Opret forbindelse til et andet netværk.
  • Brug en anden enhed.
  • Bliv medlem af kanalen via YouTube-mobilappen.
Bemærk! Hvis du aktivt bruger en VPN eller en proxytjeneste, skal du gå til tjenestens website for at få oplysninger om, hvordan du deaktiverer tjenesten.