Inloggen op een Content Manager-account

Deze functies zijn alleen beschikbaar voor partners die YouTube Studio Content Manager gebruiken.

Creators die inkomsten genereren en toegang willen houden tot YouTube Studio en YouTube Studio Content Manager, moeten vanaf 1 november 2021 verificatie in 2 stappen aanzetten voor het Google-account dat ze gebruiken voor hun YouTube-kanaal. Meer informatie

Beheerders en gebruikers die een uitnodiging accepteren om zich aan te sluiten bij een Content Manager-account, moeten inloggen om Content Manager te openen.

• Content Manager: een online-tool voor partners die content en rechten op YouTube beheren. Een Content Manager-account bezit een of meer YouTube-kanalen en de bijbehorende items. Wordt ook wel Studio Content Manager genoemd.
  • Beheerder: Iemand die een Content Manager beheert en anderen uitnodigt om hier toegang toe te krijgen.
  • Gebruiker: Iedereen die een Content Manager-account.

Inloggen

1. Log in bij YouTube.
  2. Klik op je profielfoto .
  3. Selecteer Ander account .
    • Je ziet een lijst van de accounts waar je toegang toe hebt.
    • Als je toegang hebt tot een Content Manager, staat er Content Manager onder de accountnaam in de lijst.
  4. Klik op het Content Manager-account. YouTube schakelt over naar dat account.

Tip: Je kunt ook de kanaalkeuzepagina gebruiken om makkelijk te wisselen tussen je kanalen en je Content Manager.

Als je klaar bent met Content Manager, klik je op de profielfoto en selecteer je een ander account of log je uit.