Foretag masseredigeringer af videoer

Du kan foretage de samme ændringer på flere videoer samtidig ved hjælp af Videoadministrator på en computer.

Den klassiske version af Skaberstudie

1. Gå til din kanals Videoadministrator.
  2. Markér felterne ud for de videoer, som du vil ændre indstillingerne for.
  3. Klik på Handlinger øverst på siden.
  4. Vælg en af de tilgængelige muligheder, eller klik på Flere handlinger, og vælg de indstillinger, du vil ændre.
  5. Foretag dine ændringer, og vælg Gem.

Betaversionen af YouTube Studio

1. Gå til din kanals Videoadministrator.
  2. Vælg videoer:
    • Du kan vælge alle videoer ved at markere feltet øverst på videolisten.
    • Du kan vælge videoerne én ad gangen ved at markere feltet ud for hver video, du vil redigere.
  3. Klik på Rediger, og foretag derefter de ændringer, der er tilgængelige i rullemenuen.
  4. Klik på Opdater videoer.