Publicitat a YouTube Kids

Tots els anuncis venuts a l'aplicació YouTube Kids han de complir les polítiques de publicitat addicionals descrites a continuació, a més de les polítiques de publicitat generals de YouTube. Les polítiques publicitàries de YouTube Kids poden canviar amb el temps. Et recomanem que les consultis de tant en tant per conèixer les últimes actualitzacions. L'equip de polítiques de YouTube ha d'aprovar prèviament tots els anuncis de pagament per a YouTube Kids abans de difondre's a l'aplicació YouTube Kids. A més, els anunciants també han de complir la legislació i normativa aplicables (incloses les directrius d'autoregulació o del sector rellevants). A continuació trobaràs més informació sobre els nostres requisits de format dels anuncis.

Què és un Anunci de pagament a YouTube Kids?

Per poder gaudir-ne gratuïtament, YouTube Kids mostra publicitat, tot i que amb limitacions. Quan seleccionis un vídeo de YouTube a l'aplicació, és possible que abans vegis una cortineta seguida d'un anunci de vídeo (marcat amb una exempció de responsabilitat). Es tracta d'anuncis de pagament ("Anuncis de pagament").

Els vídeos que els usuaris pengen a YouTube no són anuncis de pagament i, per tant, no es marquen com a anuncis ni estan subjectes a les nostres polítiques de publicitat. Això també pot incloure contingut relacionat amb empreses o provinent d'empreses que, a més, poden haver comprat anuncis a l'aplicació. Per exemple, si cerques la paraula "trens", pots trobar dibuixos animats, cançons i vídeos sobre trens de veritat penjats per un usuari o un fabricant de trens de joguina, i no considerem cap d'aquests casos com a anuncis de pagament, ja que no formen part del programa de publicitat de YouTube Kids. De la mateixa manera, si cerques la paraula "xocolata", pots trobar un vídeo penjat per un usuari sobre l'elaboració de caramels tous de xocolata, tot i que no admetem anuncis de pagament de xocolaters. Obtén més informació sobre els vídeos a YouTube Kids.

Requisits de format dels anuncis

• Format: en aquests moments a YouTube Kids només acceptem el format d'anunci de vídeo in-stream.
  • Durada màxima: 15-20 segons per als anuncis que no es poden ometre (en funció de la ubicació de l'espectador) i 60 segons per als que es poden ometre (la durada pot canviar segons el mercat). Això no afecta l'anunci bumper de 3 segons que es pot reproduir abans d'un anunci de pagament.
  • URL de destinació: els URL de destinació i els enllaços de sortida (incloses les superposicions de crida a l'acció i les targetes d'informació) estan desactivats a l'aplicació. Per tant, a YouTube Kids no es podrà fer clic als anuncis.
  • Difosos pel lloc: tots els anuncis de pagament s'han d'allotjar a YouTube. Els anuncis publicats per tercers estan prohibits.

Orientació d'anuncis i recopilació de dades

• La publicitat basada en interessos està prohibida a YouTube Kids.
  • Els Anuncis de pagament amb remàrqueting o altres píxels de seguiment estan prohibits.

Categories de productes restringits

Els Anuncis de pagament dels productes següents estan prohibits a YouTube Kids.

Contingut multimèdia sensible pel que fa a l'edat

El contingut multimèdia susceptible de mostrar-se a usuaris menors de 13 anys està prohibit. És el cas, per exemple, dels anuncis de pel·lícules amb una classificació superior a PG segons l'MPAA i dels programes de televisió amb una classificació superior a G segons el sistema TV Parental Guidelines.

Bellesa i fitnes

Els productes relacionats amb la cura personal externa, el fitnes, l'exercici, la pèrdua de pes, la dieta i la nutrició estan prohibits.

Cites o relacions

Els Anuncis de pagament de llocs de cites, orientació familiar i serveis matrimonials o de divorcis estan prohibits.

Aliments i begudes

Els productes relacionats amb els aliments i les begudes de consum estan prohibits, independentment del seu contingut nutricional.

Productes il·legals o regulats

Els productes la publicitat dels quals és il·legal o està regulada de cara als infants, com ara el contingut prohibit i el contingut restringit, estan prohibits. Això també inclou productes que puguin suposar riscos de seguretat per als infants.

Comunitats en línia o virtuals

Les plataformes i els serveis relacionats amb les comunitats virtuals en què els membres interaccionen principalment a Internet estan prohibits.

Anuncis polítics

Els anuncis de pagament polítics de qualsevol tipus estan prohibits, inclosa la informació sobre candidats polítics o les seves opinions polítiques, sobre partits polítics, sobre captació de fons o sobre els comitès d'acció política o els seus programes.

Anuncis religiosos

Els Anuncis de pagament religiosos de qualsevol tipus estan prohibits.

Videojocs

Els videojocs electrònics (i els accessoris relacionats) amb què es pot jugar en una videoconsola, un ordinador o un altre dispositiu electrònic, com ara un telèfon mòbil o una tauleta, estan prohibits si el sistema de classificació ha considerat que no són adequats per a nens de 12 anys o menys. Per exemple, es permeten videojocs amb les classificacions ESRB E10+, PEGI 7 o qualsevol altra classificació local equivalent o inferior segons l'IARC (Coalició Internacional de Classificació per Edat). Les aplicacions o el contingut web amb continguts educatius interactius, com ara trencaclosques, fulls d'exercicis, problemes de matemàtiques i exercicis d'aprenentatge d'idiomes, també estan permesos.

Directrius sobre el contingut prohibit

Els Anuncis de pagament que presenten o promocionen qualsevol dels continguts següents estan estrictament prohibits.

Contingut sexualment suggeridor i per a adults

Contingut sexual adreçat a un públic adult i no apropiat per a usuaris menors de 13 anys.

Brànding

Els Anuncis de pagament han de tenir una construcció de marca clara per part de l'anunciant i del producte que s'anuncia al vídeo. L'usuari ha de veure clarament que es tracta d'un Anunci de pagament i no pas de contingut general de YouTube.

Concursos

Promocions de concursos o loteries, encara que sigui gratuït participar-hi.

Contingut perillós

Contingut perillós i inadequat per a usuaris menors de 13 anys o que en general requereixi la supervisió d'un adult.

Incitació a la compra

Promocions o continguts que incitin els infants a comprar un producte o un servei, o que instin els pares o altres persones a adquirir-lo.

Missatges enganyosos
  • Els anuncis de pagament no poden ser enganyosos per als infants ni transmetre missatges enganyosos o sense contrastar. Tots els missatges i afirmacions s'han de poder contrastar amb el mateix vídeo.
  • Els anuncis de pagament no poden donar a entendre que el producte millorarà el teu estatus social.
  • Els anuncis de pagament no poden mostrar característiques que el producte no té ni animar a fer-hi accions que no permet.
Contingut violent

Contingut violent i gràfic adreçat a un públic adult i no adequat per a usuaris menors de 13 anys.