Fer cursos per obtenir la certificació de YouTube

L'octubre de 2019 vam canviar els requisits d'idoneïtat per als cursos de certificació de YouTube. Ara només estan oberts a creadors i partners amb un gestor de partners de YouTube o amb accés a Content ID. Si ja has aprovat un curs de certificació de YouTube però no compleixes aquests requisits, no podràs tornar a sol·licitar la certificació.

El programa de certificació de YouTube és un conjunt de cursos dissenyats per ajudar els creadors i partners aptes a utilitzar eines i sistemes avançats de YouTube.

Comprovar que compleixes els requisits

Els cursos de certificació de YouTube només estan disponibles per a creadors i partners amb un gestor de partners de YouTube o amb accés a Content ID.

Els requisits que cal complir per obtenir la certificació de YouTube són els següents:

Inscriure's a un curs

Si compleixes els requisits, contacta amb el teu gestor de partners per inscriure't a un curs. El teu gestor de partners pot ajudar-te a saber quins cursos són més adequats per a tu.

Si no tens gestor de partners, però pots accedir a Content ID, selecciona Obtén assistència a la part superior dreta per contactar amb l'equip d'assistència per a creadors.

Completar un curs

Per completar un curs has de fer el següent:

1. Completa els materials del curs al teu ritme.
  2. Fes l'examen. Tens un màxim de 2 hores per fer-lo. Si no l'aproves a la primera, pots tornar-ho a provar al cap de 24 hores.

Per aprovar, has d'obtenir una puntuació mínima del 75%. Quan hagis acabat l'examen, rebràs un correu electrònic en què se't confirmarà que l'has completat. La carta de compliment del curs serà vàlida durant 18 mesos. Després d'aquest període, hauràs de tornar a fer l'examen.

Partners musicals: completa el nombre de cursos establert al teu SRAV (si escau).

Preguntes freqüents sobre la certificació de YouTube

Quants intents tinc per aprovar l'examen?

Si no aproves l'examen la primera vegada, hauràs d'esperar 24 hores per tornar a fer-lo. Pots repetir l'examen tantes vegades com calgui.

M'ha caducat la certificació d'un curs. Com puc tornar a fer-lo?

Si compleixes els requisits dels cursos de certificació de YouTube, contacta amb el teu gestor de partners per obtenir informació sobre com pots tornar a fer un curs.
Si no tens gestor de partners, però pots accedir a Content ID, selecciona Obtén assistència a la part superior dreta per contactar amb l'equip d'assistència per a creadors.
Si ja no compleixes els requisits del programa de certificació de YouTube, no pots repetir cap curs.

Com puc obtenir la certificació d'empresa de YouTube?

Actualment la certificació d'empresa està en espera mentre millorem el programa. Torna-ho a comprovar aviat.