Se videoer uten nett på mobilenheter i utvalgte land og regioner

I utvalgte områder er det mulig å laste ned noen videoer i YouTube-mobilappen og spille dem av uten nett.

Funksjonene som er beskrevet i denne artikkelen, er tilgjengelige på stedene som er nevnt nedenfor. Hvis YouTube Premium er tilgjengelig der du er, kan du bli YouTube Premium-abonnent for å laste ned videoer og se dem på mobilen. Hvis du er YouTube Premium-abonnent, kan du se hvordan du administrerer innstillingene for nedlasting.

Steder der nedlasting av videoer er tilgjengelig

Det kan hende at YouTube ikke er tilgjengelig og derfor ikke fungerer i disse territoriene. Vi jobber med å legge til flere territorier og tilby en lokalisert utgave av YouTube i flere land/regioner.

• Afghanistan
  • Algerie
  • Angola
  • Antarktis
  • Armenia
  • Aserbajdsjan
  • Bahrain
  • Bangladesh
  • Benin
  • Bhutan
  • Botswana
  • Bouvetøya
  • Det britiske territoriet i Indiahavet
  • Brunei
  • Burkina Faso
  • Burundi
  • Elfenbenskysten
  • Kambodsja
  • Kamerun
  • Kapp Verde
  • Den sentralafrikanske republikk
  • Tsjad
  • Komorene
  • Cookøyene
  • Den demokratiske republikken Kongo
  • Djibouti
  • Egypt
  • Ekvatorial-Guinea
  • Eritrea
  • Eswatini
  • Etiopia
  • Mikronesiaføderasjonen
  • Fiji
  • Fransk Guyana
  • Fransk Polynesia
  • Gabon
  • Georgia
  • Ghana
  • Grenada
  • Guam
  • Guinea
  • Guinea-Bissau
  • India
  • Indonesia
  • Iran
  • Irak
  • Israel
  • Jordan
  • Kenya
  • Kiribati
  • Kuwait
  • Kirgisistan
  • Laos
  • Libanon
  • Lesotho
  • Liberia
  • Libya
  • Macao
  • Madagaskar
  • Malawi
  • Malaysia
  • Maldivene
  • Mali
  • Marshalløyene
  • Mauritania
  • Mauritius
  • Mayotte
  • Moldova
  • Mongolia
  • Marokko
  • Mosambik
  • Myanmar (Burma)
  • Namibia
  • Nauru
  • Nepal
  • Ny-Caledonia
  • Niger
  • Nigeria
  • Nord-Marianene
  • Oman
  • Pakistan
  • Palau
  • Palestina
  • Papua Ny-Guinea
  • Filippinene
  • Qatar
  • Republikken Kongo
  • Réunion
  • Rwanda
  • São Tomé og Príncipe
  • St. Helena
  • Saint-Pierre og Miquelon
  • Samoa
  • Saudi-Arabia
  • Senegal
  • Seychellene
  • Sierra Leone
  • Slovakia
  • Salomonøyene
  • Somalia
  • Sør-Afrika
  • Sør-Sudan
  • Sri Lanka
  • Sudan
  • Svalbard og Jan Mayen
  • Tadsjikistan
  • Tanzania
  • Thailand
  • Gambia
  • Øst-Timor
  • Togo
  • Tonga
  • Tunisia
  • Tyrkia
  • Turkmenistan
  • Tuvalu
  • Uganda
  • De forente arabiske emirater
  • Usbekistan
  • Vanuatu
  • Vietnam
  • Vest-Sahara
  • Jemen
  • Zambia
  • Zimbabwe

Last ned videoer du vil se uten nett

Hvis du er i et av landene eller områdene ovenfor, kan du laste ned enkelte videoer i YouTube-mobilappen og se dem uten nett. Disse videoene er tilgjengelige i opptil 48 timer. Etter det må du koble enheten til et mobil- eller wifi-nettverk hver 48. time. Dette gir appen anledning til å se etter endringer i videoen og sjekke om den fortsatt er tilgjengelig.

1. Gå til videosiden.
  2. Under videoen trykker du på Last ned eller Mer » etterfulgt av Last ned.
  3. Når videoen er lastet ned, blir Lastet ned-ikonet under videoen blått.

Hvis enheten mister tilkoblingen mens du laster ned en video eller spilleliste, fortsetter nedlastingen automatisk når du kobler deg til internett igjen.

Merk: I noen land/regioner kan innhold som ikke er musikk, spilles av i opptil 29 dager uten internettilkobling. Etter det må du koble enheten til internett minst én gang hver 29. dag.

Finn ut mer om nedlasting av YouTube-videoer.

Se og fjern nedlastede videoer

Fjern enkeltvideoer

Du finner videoene og spillelistene du har lastet ned, ved å trykke på NedlastingerBibliotek-fanen i YouTube-mobilappen.

Videoer du har lastet ned, kan fjernes på to måter:

1. Trykk på Lastet ned  under videoen du vil fjerne.
  2. Velg Slett.

Eller

1. Gå til Bibliotek-fanen i YouTube-mobilappen.
  2. Trykk på Nedlastinger
  3. Trykk på Mer ved siden av videoen du vil fjerne.
  4. Velg Slett fra nedlastingene.

Fjern alle nedlastede videoer

Du kan se og slette videoer du har lastet ned, på følgende måte:

1. Trykk på profilbildet ditt  etterfulgt av Innstillinger.
  2. Under Innstillinger trykker du på Bakgrunn og nedlastinger etterfulgt av Slett alle nedlastingene.
  3. Trykk på Slett i dialogboksen under «Vil du slette alle nedlastede videoer og spillelister?»

Oppdater innstillingene for nedlasting

Som standard lastes videoer ned både via Wi-Fi og mobildata. Hvis du vil at det skal være mulig å laste ned alle videoer eller spillelister via mobilnettverk, trykker du på profilbildet ditt  etterfulgt av Innstillinger   etterfulgt av Bakgrunn og nedlastinger, og deretter slår du av Last ned bare via Wi-Fi.

Angi standardkvaliteten på nedlastingene dine ved å gå til Innstillinger  etterfulgt av Bakgrunn og nedlastinger etterfulgt av Nedlastingskvalitet. Videoer med høy kvalitet kan bruke mer data, og det kan ta lengre tid før de vises i Nedlastinger-delen. Slike videoer kan også ta opp mer plass på enheten din.

Hvis du vil se hvor mye tilgjengelig plass du har for nedlastbart innhold på enheten, trykker du på profilbildet ditt  etterfulgt av Innstillinger  etterfulgt av Bakgrunn og nedlastinger i appen. Hvis du har mindre enn 5 % ledig lagringsplass på enheten, kan du ikke laste ned flere videoer. Prøv å fjerne en nedlastet video eller annet innhold du har lagret på enheten, for å frigjøre ekstra plass.

Tilgjengelighet uten nett

Noen videoer er ikke tilgjengelige for avspilling uten nett. Hvis en video ikke er tilgjengelig for avspilling uten nett, vises Last ned  som deaktivert i de fleste land/regioner.

Merk:
  • Fra og med 29. oktober 2020 trenger brukere i India et YouTube Premium-abonnement for å laste ned T-Series Music.
  • I Sør-Afrika og India er videoer på YouTube (ikke inkludert serier og filmer som kan kjøpes) tilgjengelige for nedlasting. Du må imidlertid ha et YouTube Premium-abonnement for å laste ned enkelte videoer.
    • Hvis du vil laste ned disse videoene, men foreløpig ikke er abonnent, blir du bedt om å registrere deg for YouTube Premium hvis du trykker på Last ned . Som YouTube Music Premium-abonnent kan du laste ned videoen.

Nedlastede videoer kan spilles av uten nett i opptil 48 timer. Deretter må du koble enheten til et mobil- eller Wi-Fi-nettverk hver 48. time. Dette gir appen anledning til å se etter endringer i videoen eller tilgjengeligheten av den. Hvis en video ikke lenger er tilgjengelig for avspilling uten nett, fjernes den fra enheten ved neste synkronisering.

Du må være logget på for å laste ned videoer. Videoer eller spillelister som er lagt til i Nedlastinger, kan spilles av mens du er logget på med samme konto. Noen funksjoner, som å kommentere og like, er bare tilgjengelige når enheten er koblet til et mobil- eller Wi-Fi-nettverk.

Anbefalte nedlastinger

Du ser en liste over anbefalt innhold på Nedlastinger-siden, under videoene du eventuelt har lastet ned. Det kan også hende at et panel dukker opp nederst på skjermen når vi har nye anbefalte nedlastinger.

For å laste ned anbefalte videoer trykker du på Last ned .

Anbefalte nedlastinger lagres ikke automatisk på enheten og tar derfor heller ikke opp lagringsplass med mindre du trykker på Last ned for å lagre dem. Hvis du trykker på Last ned når du er uten nett, lastes videoen ned neste gang du kobler til et nettverk som er godkjent for nedlastinger.

Gjør følgende hvis du ikke vil motta anbefalte nedlastinger:

1. Trykk på profilbildet ditt .
  2. Trykk på Innstillinger  etterfulgt av Bakgrunn og nedlastinger.
  3. Slå av Anbefal nedlastinger.