Føj kort til videoer

Bemærk! Hvis du er i YouTube Studio beta (studio.youtube.com), skal du vælge Den klassiske version af Youtuberstudie i menuen til venstre for at følge denne vejledning.

Med kort kan du gøre dine videoer mere interaktive. Kort kan indeholde afstemninger, links til andre kanaler og meget mere.

Føj kort til en video

Du kan føje kort til en video ved at følge denne vejledning. Du kan føje op til fem kort til én video.

1. Gå til Videoadministrator på en computer, hvor du er logget ind på din konto.
  2. Find den video, du vil føje kort til, og vælg Rediger.
  3. Tryk på Kort i fanelinjen øverst.
  4. Vælg Tilføj kort, og vælg, hvilken type kort du vil have.
  5. Vælg Opret ud for ​​den type kort, du vil tilføje.
  6. Hvis du ikke har gjort det tidligere, skal du for nogle linktyper først vælge Aktivér for at acceptere vilkår og betingelser.
  7. Angiv den webadresse, hvor seerne skal sendes hen fra kortet.
  8. Upload et billede, eller vælg et af forslagene fra websitet, hvis det er relevant. Uploads skal være i formatet .jpg, .gif eller .png og må ikke være større end 5 MB. Husk, at billedet beskæres, så det bliver kvadratisk.
  9. Rediger om nødvendigt titel, opfordring til handling og eventuel anden tekst (op til 30 tegn). Du kan ændre starttidspunktet for kort-teaseren på tidslinjen under videoen.
  10. Vælg Opret kort.

Hvis du vil redigere dine kort på et senere tidspunkt, skal du blot gå til fanen Kort og vælge Rediger ud for det kort, du vil ændre.

Om kort

Se videoen fra TeamYouTube nedenfor for at få mere at vide om kort.

Typer af kort

Du kan bruge følgende typer af kort til at tilpasse dit indhold. Du kan også bruge YouTube Analytics til at få effektivitetsrapportering for kort.

Kanalkort

Link til en kanal, som du gerne vil gøre dine seere opmærksom på. Du kan f.eks. bruge et kort til at takke en kanal, som har bidraget til din video. Du kan også bruge et kanalkort til at anbefale seerne en anden kanal.

Donationskort

Youtubere i USA, der gerne vil indsamle penge til en amerikansk nonprofitorganisation, kan gøre det ved at indsætte YouTube-donationskort i deres videoer.
Følg denne vejledning for at føje donationskort til dine videoer, så seerne kan foretage donationer direkte til en amerikansk nonprofitorganisation efter dit valg.
Tilknyt kort
Adgang til youtuberfunktioner
Generelt skal din kanal være en del af YouTubes partnerprogram for at kunne benytte visse funktioner, der linker til tilknyttede websites, crowdfunding- eller merchandisewebsites.

Kanaler, der ikke længere er kvalificeret til YouTubes partnerprogram baseret på kriterierne, der blev lanceret den 20. februar 2018, vil fortsat have adgang til disse funktioner, mens vi udarbejder nye kvalifikationskriterier. Få flere oplysninger i vores ofte stillede spørgsmål til YouTubes partnerprogram

Kort til tilknyttet website

Link direkte til dit tilknyttede website fra din video. Du skal føje et tilknyttet website til din konto for at bruge dette kort.

Crowdfunding-kort

Link seere direkte til dine kreative projekter på en af ​​disse godkendte webadresser for crowdfunding.

Merchandise-kort

Promover licenseret merchandise direkte fra din video. Sørg for, at din webadresse er på listen over godkendte forhandlerwebadresser.

Afstemningskort

Interager med dine seere ved at præsentere dem for en afstemning og lade dem stemme på forskellige muligheder. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger kort til at oprette afstemninger til dine seere.

Video- eller playliste-kort

Link til en anden offentlig YouTube-video eller playliste, som seerne kan være interesseret i. Du kan vælge at linke til et bestemt tidspunkt i en video.

Sådan kan seerne interagere med kort

Kort er designet til at supplere videoer og forbedre seeroplevelsen med relevante oplysninger.Efterhånden som systemet udvikler sig, planlægger vi at forbedre det, så de mest relevante teasere og kort vises baseret på effektivitet, seeradfærd og den enhed, der bruges.

Sådan kommer seerne frem til kortene

• Når en seer ser din video, vil vedkommende se en teaser på det tidspunkt, du har valgt.
  • Når teaseren ikke vises, kan seerne holde markøren over afspilleren og klikke på kortikonet . Seere, der benytter mobilenheder, kan se kortikonet, når afspillerens betjeningsfunktioner vises.
  • Når seerne klikker på teaseren eller ikonet, kan de se alle kortene i videoen.

Sådan kan kort ændre dit indhold

Sådan vises kort i videoer

Kort vises i højre side af videoen på computer.På mobil vises kort under videoen. Hvis der er flere kort i en video, kan seerne rulle gennem dem, mens videoen afspilles.

Hvem kan se kort?

Denne funktion er tilgængelig for seere på computere. Denne funktion er ikke tilgængelig på Adobe Flash.
Få professionelle tips til, hvordan kort kan hjælpe seerne med at opdage mere af dit indhold.